Значенията на 5-те татуировки на Райън Гослинг

Партньорката на Райън Гослинг, актрисата Ева Мендес, наскоро направи татуировка на китката си, която гласи "de Gosling". На испански "de" се превежда като "от", което е често срещан предлог, който жените в латиноамериканската култура използват, за да добавят фамилното име на съпруга си към своето. Това предизвика слухове сред феновете, че Гослинг и Мендес са се оженили в някакъв момент от 11-годишната си връзка. Дали това е истина или не, няма как да знаем, но татуировката на Мендес повдигна въпроса какви са значенията на татуировките на Гослинг. 

Актьорът е открит относно значението на своите татуировки. Някои от тях имат доста ясни значения - като татуировката му "Есме", посветена на дъщеря му Есмералда - докато други, като татуировката му с кактус, имат малко по-мистериозни значения.

Ето какво означават всички татуировки на Райън Гослинг, или поне тези, за които знаем, че съществуват:

Татуировката на предмишницата

Ако погледнете внимателно лявата предмишница на Гослинг, той има татуировка на нещо, което изглежда като кактус - но външният вид може да бъде измамен. В интервю от 2011 г. Гослинг признава, че това всъщност е неуспешна домашна татуировка и първоначално е трябвало да бъде ръка на чудовище, изпускаща кървящо сърце.

Татуировката на китката

Актьорът има и доста по-успешна татуировка, направена в домашни условия–  баркод на лявата му китка, въпреки че той обикновено я прикрива с часовник. Актьорът казва в интервю за The Guardian през 2007 г.: "Татуировката никога не трябва да има конкретен смисъл, защото в определен момент ще я намразите или ще ви накара да се смеете". 

Татуировката на бицепса

От вътрешната страна на левия бицепс, Гослинг има контурна татуировка на жена призрак, позираща до скелет. Въпреки че той никога не е потвърдил значението ѝ, се твърди, че дизайнът е направен по известна снимка на холивудската актриса Теда Бара, която е участвала във филми от 1914 до 1926 г.

Татуировката "Есме" на ръката на Гослинг

Гослинг има няколко татуировки на кокалчетата на пръстите на лявата си ръка, които изписват "Есме" – неговия прякор за дъщеря му Есмералда. Феновете спекулираха, че тази най-нова татуировка, която си направи през 2015 г., е временна, но други смятат, че е постоянна. Той нито потвърди, нито отрече слуховете.

Татуировката на рамото

Въпреки че е трудно да се забележи под многото татуировки, които носи в "The Place Beyond the Pines", Гослинг има малка татуировка, отдаваща почит на "The Giving Tree" на лявото си рамо. Той споменава, че майка му често е чела приказката, когато той бил малък. През 2010 г. обаче, когато Гослинг беше попитан за татуировката си в интервю за Vulture, той каза: "Тази история е най-лошата... Не искам да съм дървото."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay