Историята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

За любовта няма възраст

Историята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Ще ви разкажем историята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас. Възрастта никога не е имала значение за тях. Дъглас е с около 25 години по-възрастен от съпругата си и до ден днешен те са една от най-стабилните двойки в Холивуд.

Въпреки предразсъдъците в Холивуд, любовта им все още е силна 20 години след началото й и искаме да ви разкажем как са станали най-добрият пример за това, че възрастта не може да спре любовта.

Катрин Зита-Джоунс е родена на 25 септември 1969 г. и започва кариерата си, когато е само на 15 години. Тя стана популярна в родната си страна, Обединеното кралство, през 1990 г. в телевизионното шоу The Darling Buds of May. Но светът научи името й през 1998 г. след ролята й в Маската на Зоро, заедно с Антонио Бандерас. Успехът на този филм не само й даде моментална слава, но на събитие, на което тя промотира филма, тя срещна мъжа, който се превърна в любовта на живота й, актьорът Майкъл Дъглас.

Историята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

 

Интересното е, че и той е роден на 25 септември, но 25 години по-рано. Като син на популярния актьор Кърк Дъглас, той прекарва детството си на снимачната площадка, когато посещава баща си по време на ваканциите. Живее с майка си, тъй като родителите му са разведени. Следвайки стъпките на баща си, той започва да обича филмите и избира актьорството като професия, въпреки отказа на баща му. Той дебютира през 1966 г., а години по-късно създава своя собствена компания за производство на филми Big Stick Productions.

През 1997 г. животът на актрисата се обърна. Тя се премести в Съединените щати, за да се потопи в Холивуд и след много прослушвания получава ролята на Елена в Маската на Зоро.

Тя не само постигна нови висоти в професионален план, но и среща бъдещия си съпруг. Дъглас, който вече бил "тежка категория" в индустрията, искал да се срещне с нея, след като я видял в този филм, въпреки че смятал, че е с цел работа: "Отидох на филмов фестивал. Мислех, че Майкъл Дъглас иска да се срещне с мен по работа, защото знаех, че той е продуцент, както и актьор. Наистина си мислех това, защото бях в работен режим и отивах на филмов фестивал, а там се сключват филмови сделки. Така че никога не съм си помислила: "О, Боже, той иска да излиза с мен." [...] И часове след като се срещнахме, той ми каза, че иска да стане баща на децата ми. Така че предположих, че това не е за работа."

Въпреки че тя не била много убедена от предложението му, Дъглас настоял и двамата станали приятели, като общували предимно по телефона, тъй като натоварените им графици не им позволявали да бъдат в едни и същи градове. Приятелството обаче било силно и по-късно се превърнало в романтична връзка.

Те казаха "да" през ноември 2000 г., на грандиозна сватба в хотел Plaza в Ню Йорк, където не само празнуваха и запечатаха любовта си завинаги, но и създадоха семейството си, тъй като 3 месеца по-рано тя роди първото им дете, Дилън. Малкото момче се присъедини към семейството, съставено от двамата и Камерън, най-големият син на актьора от предишен брак. Години по-късно, през 2003 г., семейният портрет е завършен с пристигането на втората им дъщеря Карис.

Историята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Но в най-добрите любовни истории винаги идва момент на конфликт и за съжаление тази история не е изключение. Щастието им е прекъснато, когато през 2010 г. актьорът е диагностициран с рак на гърлото. За щастие той успя да го победи. Зита-Джоунс беше разтърсена от състоянието на Дъглас и се бореше с психичното си здраве. По-късно тя е диагностицирана с биполярно разстройство, поради което избра да бъде хоспитализирана за известно време.

Тези бурни години бяха предизвикателство и за двамата, така че те решиха да прекарат известно време разделени, за да оценят нещата и да работят върху брака си.

Но любовта може да преодолее всяко препятствие и раздялата им беше просто начин да станат по-силни: "Трябваше работа и от двете страни", казва Дъглас. "Не мисля, че има голям шанс за оправяне на връзка, ако някой от вас вече се е предал. Мисля, че и двамата сме по-мъдри". Той казва още, че са в много отворени отношения и че прозрачността е много важен фактор за семейството им. "Слагаме всичко на масата [...]. Мисля, че така се изчистват нещата и всички знаят какво се случва", казва той.

Може би това е една от тайните за поддържане на връзката и семейството, с деца, които вече са млади възрастни, а най-големият вече им подари 2 внуци.

Миналата година те празнуваха 20 години заедно и тя призна, че колкото повече остарява, толкова повече си приличат, тъй като тя усеща, че 25-годишната разлика между тях става все по-малка и по-малка.

Въпреки че разликата е 2 десетилетия и половина, това никога не е било проблем: "В исторически план по-възрастните мъже и по-младите жени винаги са били заедно. Но изведнъж стигате до поколение, в което става странно. Когато майка ми ми говореше за мъже и неща от живота, тя никога не наблягаше на възрастта. И е толкова смешно, защото Майкъл и родителите ми са на една и съща възраст", казва тя. Тя също така добавя, че съпругът й никога не я е карал да чувства, че несъответствието ги разделя.

Техните акаунти в Instagram показват прекрасната им връзка чрез нещата и събитията, които посвещават един на друг, като споделен рожден ден, специални дати и важни събития в живота им. Семейството им продължава да расте и любовта им е толкова силна, колкото и в началото, служейки като пример, че след най-тежките бури винаги изгрява слънцето, а възрастта е само число, когато има обич и разбиране между хората.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay