Дженифър Лопес откровено за паническите атаки

Дженифър Лопес откровено за паническите атаки

Дженифър Лопес проговори открито за най-големия си страх, свързан със здравето ѝ. Номинираната за награда "Грами" певица написа своя бюлетин "On the JLo" тази седмица, чрез който си припомни, че се е "чувствала физически парализирана" по време на множество панически атаки, които е преживяла в края на 20-те си години, причинени от изтощение.

"Имаше момент в живота ми, когато спях от три до пет часа на нощ. Бях на снимачната площадка по цял ден и в студиото по цяла нощ. Правехме сбирки и снимахме видеоклипове през уикендите. Бях в края на 20-те си години и си мислех, че съм непобедима... Докато един ден се оказах с цялата работа и стресът, съчетани с недостатъчно сън.", пише Лопес.

Легендарната певица отбелязва, че е преминала от "напълно нормално състояние" към внезапно невъзможност да се движи, сякаш е замръзнала.

"Сега знам, че това беше класическа паническа атака, причинена от изтощение, но тогава дори не бях чувала термина", признава тя. Тогава просто е знаела, че зрението ѝ е замъглено, заедно с множество други физически симптоми. Едва след като потърсила помощта на здравен специалист, тя разбрала какво всъщност се случва.

"Моят охранител влезе, взе ме и ме закара на лекар. Докато стигна до там, поне успях да проговоря отново и бях толкова ужасена, че си помислих, че губя разсъдъка си. Попитах лекаря дали ще полудея. Той каза, че просто имам нужда от сън, от седем до девет часа на нощ, да не пия кофеин и да тренирам.", разказва още Дженифър Лопес.

Признавайки, че по онова време тя е оставила на заден план собствените си нужди, тъй като е приоритизирала проектите, които е поела в началото на своята филмова кариера, J.Lo достигнала точка, в която трябвало да направи промяна.

"Осъзнах колко сериозни могат да бъдат последствията от пренебрегването на това, от което тялото и умът ми се нуждаят, за да бъдат здрави – и оттам започна пътуването ми към здравето.", споделя още тя.

Сега звездата прави всичко възможно, за да живее по-балансиран начин на живот и дава приоритет на почивката, доколкото е възможно. "Мисля за съня като за малка машина на времето. Лягате и отивате в пространство, където запазвате себе си и след това излизате нов, по-млад човек, отколкото сте били преди.", съветва тя.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay