Тайната на дългия брак на Стинг и съпругата му Труди

Тайната на дългия брак на Стинг и съпругата му Труди

Музикалната икона Стинг и Труди Стайлър отпразнуваха близо 3 десетилетия брак през август и не можем да не се чудим каква е тайната на техния брак. Дълготрайните бракове в Холивуд не се срещат често, но Стинг и Труди доказват, че не е невъзможно.

Ето как тази силна двойка поддържа брака си и се справя с всички трудности:

1. Връзката им е изградена върху приятелство

Някои казват, че връзката, която е изградена върху силно приятелство, е тази, която продължава най-дълго. Това важи за Стинг и Труди с пълна сила. Стинг казва, че въпреки че любовта е страст, всъщност харесването на някого и да се наслаждавате на компанията на другия е малко по-различно и продължава по-дълго. За Стинг е важно да има както приятелство, така и страстна любов между двамата.

Тайната на дългия брак на Стинг и съпругата му Труди

2. Те веднага разбрали, че искат да бъдат заедно

Може да е любов от пръв поглед, но Стинг разкрива, че когато е видял Труди, е знаел веднага, че я иска. Той казва: "Чувствах се така, сякаш винаги сме се познавали." И двамата имали различни партньори по това време, така че връзката им била критикувана, но любовта им издържала изпитанието на времето.
Според Стинг връзката е започнала трудно, тъй като не са планирали да срещнат нов човек, който да промени живота им завинаги. 

Тайната на дългия брак на Стинг и съпругата му Труди

3. Те са се научили от връзките на другите 

Неизбежно е да правим грешки, но винаги трябва да се учим от тях. Двойката вярва в силата на добрата комуникация - нещо, което не било налице при родителите им.

Стинг и Труди споделят, че се стремят винаги да водят разговор, вместо да спорят, когато има някакъв проблем. 

4. Обичат да прекарват времето си заедно

Тайната на дългия брак на Стинг и съпругата му Труди

В интервю Труди споделя, че имат голямо семейство, като Стинг има 2 деца от първия си брак, така че имат общо 6 деца, плюс 6 внуци. Стинг също споделя, че всичките му 6 деца са били "щастливи инциденти", тъй като той не е планирал да бъде баща, но всички те са станали забележителни човешки същества. Въпреки всичко това, Труди казва, че наличието на голямо, смесено семейство е било невероятно и забавно преживяване за тях, тъй като прекарват забавни моменти с тях, като да прекарат Коледа заедно. "Смеем се заедно по цял ден и си прекарваме много добре", казва Труди.

5. Не забравят, че всеки от тях е отделен индивид

Тайната на дългия брак на Стинг и съпругата му Труди

Да, двама души могат да бъдат лудо влюбени и да правят своите неща поотделно. Двамата са много отдадени един на друг, но Стинг и Труди имат собствен живот, който водят, което поддържа нещата интересни. Стинг е икона в музикалната индустрия, докато Труди е филмов продуцент и филантроп. В интервю Труди разкрива, че те не живеят в джобовете на другия, което означава, че имат свободно пространство, за да правят своите неща. Стинг обикаля и пее, а тя управлява своите филмови проекти.

Тайната на дългия брак на Стинг и съпругата му Труди

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay