Дакота Джонсън с откровения относно снимките на "50 нюанса сиво"

Дакота Джонсън с откровения относно снимките на "50 нюанса сиво"

Седем години след като излезе първият филм "Петдесет нюанса сиво", Дакота Джонсън проговори за това какво всъщност е преживяла по време в последния брой на Vanity Fair.

Пред списанието Дакота казва, че основната причина, поради която е поела ролята във филма, е, че тя е "сексуален човек" и е искала да изследва сексуалните теми, които авторката E.L. Джеймс майсторски е вмъкнала в оригиналната поредица от книгите. Но нещата са се развили по съвсем неочакван начин.

"Подписах съвсем различна версия на това се получи в крайна сметка. Основните виновници за това бяха студиото, режисьор и Е.Л. Джеймс. Тя имаше твърде много изисквания. Някои части от книгите, които просто не бяха подходящи за филм. Водехме постоянни битки." - споделя Дакота пред списанието.

Но дори и с предизвикателствата, Дакота посочва, че още от прослушването е била наясно, че филмите ще бъдат наистина значими и специални.

Дакота също така споменава, че не са липсвали и разногласия и процесът на заснемане е бил доста предизвикателен, особено след като първоначалният ѝ колега Чарли Хънам отпада поради несъответствия с графика. Все пак Дакота е горда с крайния резултат и не съжалява.

"Ако тогава знаех какво ме е чакало, не мисля, че щях да го направя"- казва тя.

Като цяло обаче Дакота казва, че преживяването е било доста добро, но все пак... интересно. "С Джейми се отнасяха много добре", казва тя. "Ерика е много мила жена, винаги е била добра с мен и аз съм благодарна, че получих възможността да участвам в тези филми... Отрази се положително на кариерата ми. Толкова невероятно. Голяма съм късметлийка."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay