Всичко, което трябва да знаете за новата жена до Джони Деп

Джони Деп има нова жена в живота си. Това е адвокатката Джоел Рич, която го е представляваше по време на делото му за клевета в Обединеното кралство.

Анонимен източник обаче твърди, че те просто излизат и все още връзката не е сериозна. Двамата се запознават, когато започват съвместна работа по време на делото му за клевета в Обединеното кралство през 2020 г., когато актьорът съди The Sun за това, че го нарече "бияч на съпруги". Тогава съдът потвърди твърденията на списанието като, а бившата му съпруга Амбър Хърд свидетелства в тяхна подкрепа. Рич не беше в правния екип на Деп при последвалия му процес срещу Хърд за клевета във Вирджиния.

От нейния опит като адвокат до това как е подкрепяла Деп след процеса му през 2020 г., ето всичко, което трябва да знаете за Джоел Рич:

Новата приятелка на Деп е омъжена, но е отчуждена от съпруга си. Това бе потвърдено от анонимен източник пред PEOPLE. Тя има две деца от същия мъж. 

Въпреки че Рич не беше в правния екип на Деп при процеса за клевета във Вирджиния срещу Хърд по-рано тази година, тя се появи, за да го подкрепи, присъствайки на няколко производства в съдебната зала. Рич също беше забелязана да прегръща адвоката на Деп Камил Васкес в съдебната зала на 16 май, а по-късно беше видяна да излиза от съда с Деп и неговия екип на 19 май.

Рич живее в Лондон, където е партньор в международната правна кантора Schillings. Според нейната биография на уебсайта на компанията, Рич "помага на лица и семейства в очите на обществеността да защитят своята поверителност и репутация" и има "експертен опит в спорове за клевета, поверителност и авторски права". Тя "работи за защита на репутацията на [клиентите] срещу неверни и клеветнически твърдения в печат, онлайн и в социалните мрежи."

Преди да започне работа в Schillings, Рич учи в Бирмингамския университет от 2003 до 2006 г., от който получава диплома по право. След това тя продължава правното си образование в Лондон от 2006 до 2007 г., където преминава курс по правна практика.

Деп не е единственото голямо име, което Рич представлява. Преди това нейната фирма защитава Меган Маркъл в дело срещу издателите на Mail on Sunday през 2021 г.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay