Емилия Кларк е плакала преди интимните сцени с Джейсън Момоа

Популярността на Game of Thrones беше неоспорима, завладявайки цяло поколение зрители. Членовете на актьорския състав станаха известни имена, включително Емилия Кларк, която изигра емблематичната роля на Денерис Таргариен, известна още като Майката на драконите.

Кларк несъмнено се възползва много от своята героиня, но също се сблъсква с някои недостатъци. Присъединяването към фентъзи поредицата разкрило недостатък в нейния характер, който тя не разпознавала преди.

Тя не знаела голяма част от ролята си

Емилия Кларк, актрисата, която изигра главна роля в сериала Игра на тронове, наскоро разкри по време на подкаст, че е плакала преди интимните си сцени с Джейсън Момоа. Тя приела ролята, преди да бъде информирана за тези сцени. Тя разкрива: "Приех работата и след това ми изпратиха сценариите и аз ги четях и си казах: "О, това е уловката!" 

Въпреки първоначалните резерви обаче, тя подходила професионално към ролята и смятала, че щом е записано в сценария, значи е необходимо. За щастие, Джейсън, който играеше нейния злополучен съпруг на екрана Хал Дрого, винаги улеснявал ситуацията за нея.

Джейсън Момоа бил много внимателен

Емилия Кларк изрази благодарност за неговата доброта и опит в индустрията, които ѝ помогнали да се чувства по-комфортно на снимачната площадка. Джейсън направил всичко, за да бъде сигурен, че Емилия се чувства добре, дори стигнал дотам, че поискал халат за нея, когато тя треперела между сцените. 

Емилия оценява колко внимателен и грижовен е бил Момоа. Тя каза: "Той плачеше повече от мен" и се чувства щастлива, че е имала такъв подкрепящ колега.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay