Какво казва астрологията за сватбите през 2020 година?

Какво казва астрологията за сватбите през 2020 година?

Когато дойде месец юни, сватбеният сезон ще бъде в разгара си и любовта ще бъде във въздуха! Повечето младоженци избират летния сезон за своята сватба, поради много причини- хубавото време, доброто настроение, възможността за меден месец до някоя екзотична дестинация и т.н. Но звездите имат друго мнение по въпроса. 

Можем да обвиняваме Венера за това, която ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юни- началото на сватбения сезон. И така, какво означава това за бъдещите булки и младоженци? 

Професионалният астролог Джесика Ланядо отговаря на този и на други въпроси по темата...

"Не мисля, че най-доброто време за включване на брак е при Ретроградна Венера. Тази планета управлява нашите финанси и романси и в този период всичко върви назад. Всеки път, когато някоя планета е ретроградна е добре да преразгледате и преоцените нещата. С други думи не е най-подходящия момент да започнете ново начинание, каквото е брака", казва тя. 

Преди да започнете обмислянето на смяна на датата, прочетете какво още казва тя: "Това няма да съсипе живота ви, няма нужда да се плашите, просто нещата може да не вървят толкова гладко, колкото очаквате. Ако се планирали сватбата си през този период и наистина искате всичко да е перфектно, просто трябва да вложите малко повече усилия и да можете да разчитате на много хора, които да ви помогнат в постигането на перфектната сватба."

За съжаление, през това лято ще има още няколко не много благоприятни моменти- лунните затъмнения, които ще бъдат на 5 юни, 21 юни и 5 юли. И на всичкото отгоре, Меркурий ще бъде ретрограден между 18 юни и 12 юли. Но не се тревожете, повечето хора изпадат в паника, когато чуят, че Меркурий ще бъде ретрограден, но единственото, което може да се случи, е леко да се усложнят плановете ви. 

Ето няколко съвета:

Обърнете внимание на Венера

Това, което повечето хора не знаят е, че когато четете седмичния си хороскоп, вие четете само вашия знак Слънце (където е било Слънцето в деня на вашето раждане). Но вашият знак на Слънцето е само една малка част от астрологията и астролозите съветват "погледнете към другите планети". Що се отнася до отношенията, Венера е добър знак, на който трябва да обърнете внимание - особено на партньора си. Накратко: Разбирането на знака на Венера на партньора ви може да ви даде солидна представа за това, което вашият партньор цени в една връзка.

Не взимайте твърде насериозно зодиакалната съвместимост

Не обръщайте внимание на съвместимостта на зодиакалните знаци твърде много. Не забравяйте, че има толкова много други планети, които влизат във вас и в рождените карти на вашия партньор, различни от Слънцето. Така че, да, Овен и Рак все още могат да се влюбят (и да живеят щастливо завинаги!), дори и да не са "технически" съвместими.

Не обмисляйте прекалено много датата на сватбата 

Много често младоженците посещават астролог преди определянето на датата, но не прекалявайте с мисленето. Да, през цялото време обяснявахме защо не е добре да сключвате брак при ретроградна Венера, но дори да го направите, бракът ви няма да бъде обречен. Ако сте с правилния човек и се обичате, звездите не са чак толкова важни...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay