Салма Хайек и нейната фобия от брака

Салма Хайек и нейният съпруг Франсоа-Анри Пино празнуват 2 годишнини: първата е на 14 февруари, а втората е на 25 април. Причината за това беше забулена в мистерия повече от десетилетие, докато най-накрая известната актрисата разкри, че първата им официална церемония в Париж е била малко необичайна.

Хайек и Пино се сгодиха през 2007 г. и в крайна сметка се ожениха през 2009 г. И така, каква била причината за това забавяне?

Салма Хайек и нейната фобия от брака salmahayek

Актрисата обясни, че много се страхувала от брака и не можела да го преживее, като призна: "Всъщност не вярвах в брака. Не исках да се омъжа за него. Той се опитваше дълго време и аз казвах "да", след което не се появявах. Бях ужасена.”

След няколко опита, Пино измислил план, заедно със семейството на Хайек, за да бъде сигурен, че най-накрая ще я направи своя съпруга. "Дори не знаех, че ще се женя този ден. Беше като интервенция... просто ме заведоха в съда. Родителите ми, брат ми, всички се надигаха срещу мен. Имах фобия от брака", обясни актрисата.

Салма Хайек и нейната фобия от брака salmahayek

Семействата на Пино и Хайек участвали, като организирали подписването и малък празник след това. Известната актриса нямала думата. 

"Завлякоха ме там. Бях нервна. А след това имаше обяд в къщата на родителите му", сподели Хайек. "Свекърва ми, която е най-изискания човек, вече беше направила обяда. Нямах избор.”

След като се изправила пред страховете си и най-накрая се омъжила за мъжа, когото обича, Хайек преодоляла страховете си и дори се съгласила на много по-голямо празненство.

Салма Хайек и нейната фобия от брака salmahayek

"След това казах: "О, всичко е наред. Не се чувствам по-различно." Малко по-късно Хайек дори започва да приема брака като нещо вълнуващо и се съгласява да направят голямо празненство. 

Хайек и Пино се оженили официално в Париж на Свети Валентин. След това, след малко повече от 2 месеца, организират много по-грандиозна церемония във Венеция. Сред гостите са Пенелопе Крус, Уди Харелсън, Чарлийз Терон и много други.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay