Лейди Гага за трансформацията си в Патриция Реджани в "Домът на Гучи"

Лейди Гага за трансформацията си в Патриция Реджани в "Домът на Гучи"

Три години след "Роди се звезда", Лейди Гага отново влиза в новото си амплоа- на актриса. Тя влиза в ролята на Патриция Реджани в новия филм "Домът на Гучи", чиято премиера е на 24 ноември. 

Лейди Гага говори за трансформацията си в Патриция Реджани пред британския Vogue

Лейди Гага за трансформацията си в Патриция Реджани в "Домът на Гучи"

"Изминаха три години, откакто започнах да работя по него и ще бъда напълно честна и прозрачна: живях като нея (Реджани) година и половина", казва тя пред изданието. "Говорех с акцент в продължение на девет месеца. Дори извън камерата аз й останах вярна." Гага казва, че е намерила за "почти невъзможно" да се  превъплъти напълно в Реджани и да говори с италиански акцент като блондинка, така че веднага боядисала косата си.

Гага, която е от италиански произход, казва пред британския Vogue, че е особено внимателна за това как House of Gucci ще бъде възприеман в Италия.

"Беше преживяване, което ще помня цял живот, защото всяка минута от всеки ден си мислех за моите предци в Италия и какво е трябвало да направят, за да имам по-добър живот", казва тя. "Просто исках да ги накарам да се гордеят..."

Лейди Гага за трансформацията си в Патриция Реджани в "Домът на Гучи"

Въпреки че самата Реджани каза пред People, че е "раздразнена от факта, че "Гага не се е свързала с нея", изпълнителката, спечелила Грами, споделя гледната точка зад решението си.

"Чувствах, че наистина бих могла да пресъздам историята, ако подходя към нея с погледа на любопитна жена, която има журналистически дух, за да мога да чета между редовете какво се случва в сцените на филма. Това означаваше, че никой не трябваше да ми казва коя е Патриция Гучи, дори самата Патриция Гучи."

Вижте трейлъра на "Домът на Гучи":

 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay