Защо Анджелина Джоли е по-близка с осиновената си дъщеря, отколкото с биологичната

Голямото семейство на Анджелина Джоли не е тайна за никого. Актрисата създаде любящо и разнообразно семейство, както с биологичните си, така и с осиновените си деца.

Що се отнася до нейните дъщери, Шайло и Захара, Анджелина е култивирала уникални взаимоотношения с всяка от тях и причините зад тези различни връзки се крият дълбоко в тяхното детство и възпитание.

Захара била изправена пред предизвикателно възпитание, борейки се със сериозни здравословни проблеми

Докато снимат "Лара Крофт: Томб Райдър", нещо щракнало в сърцето на Анджелина Джоли. Било като мълния на промяна, която разпали огън в душата ѝ. Тогава тя направи смел ход, който щеше да промени живота ѝ завинаги: реши да осинови дете съвсем сама. И така Мадокс Чиван влезе в картината, превръщайки се в първото дете, което тя посрещна в любящите си ръце.

Няколко години по-късно Анджелина взе решение да осинови още едно бебе и по това време пътищата ѝ се срещнали със Захара. В момента, в който се срещнали, незабавно се заформила връзка и тя бързо се превърна в незаменимо присъствие в живота на Джоли. През юли 2005 г. Анджелина официално осиновява Захара.

Всички я обикнали, особено по-големия ѝ брат. "Мад я обича. Когато Z се прибра у дома, тя беше по-голяма, беше на седем месеца, така че за Мад това беше като да има малък домашен любимец, който може просто да държи и да гледа. Той е страхотен", каза Анджелина.

В началото обаче имало доста трудности. Само часове след като малката Захара стъпила в новия си дом, нещо се раздвижило дълбоко в сърцето на Анджелина Джоли. Бебето, тежащо едва 4 кг, предизвикало притеснения и бързо било отведено за медицински преглед. Това, което открили, разтърсило Джоли – Захара страдала от тежко недохранване от раждането си и сега се борела с упорита бактериална инфекция.

Малката Захара се борела със салмонела, безмилостен враг, който отнел живота на безброй бебета и деца. Но любовта не познава граници и с непоколебимата отдаденост на майката и експертни медицински грижи, Захара се противопоставила на шансовете, излизайки от болницата напълно здрава.

Биологичната ѝ дъщеря

През 2006 г. Джоли и Пит дадоха живот на първото им биологично дете, Шайло Нувел Джоли-Пит. От самото начало беше очевидно, че Шайло споделя забележителна прилика с двамата си родители, особено с Пит. Тази поразителна прилика е това, което я отличава от осиновените ѝ братя и сестри.

Признавайки уникалността на чертите на дъщеря си, Джоли вярваше, че Шайло ще остави незабравим отпечатък върху света, проправяйки своя собствен път и оказвайки трайно въздействие. Актрисата каза: "Тя почти ще бъде изгнаник в семейството, защото е руса и синеока."

Въпреки че винаги е искала собствено дете, когато е разпитана за чувствата си към Шайло, Джоли даде да се разбере, че не иска да предпочита биологичното си дете пред осиновените. Нейният приобщаващ подход подчертава, че семейството е изградено върху любовта, независимо от кръвните връзки, и че всяко дете носи своето собствено уникално и скъпо присъствие в семейната динамика.

Връзката и емоционалната връзка между Джоли и Захара са още по-дълбоки

Джоли също открито сподели, че би била напълно щастлива и без собствено биологично дете. Нейната гледна точка обаче се променила, когато станала свидетел на дълбоката връзка между Брад и осиновените им деца. Тя казва: "Видях Брад с нея и Мадокс и разбрах колко много ги обича – и как едно биологично дете по никакъв начин не би било заплаха."

Когато обсъжда децата си, Джоли подчерта важността на любовта, която надхвърля биологичните връзки. Тя признава, че моментът да види Шайло за първи път след раждането е било прекрасно преживяване, но това не е засенчило дълбоката емоционална връзка, която е изпитала, когато е срещнала Захара за първи път.

Анджелина Джоли казва, че споделените преживявания на болка и несгоди са изградили неразрушима връзка между нея и осиновените ѝ деца. Тя разкрива: "Чувствах много повече към Мад, Захара и Пакс, защото те бяха оцелели. Шайло изглеждаше толкова привилегирована от момента, в който се роди."

"Но съзнавам, че трябва да се уверя, че няма да пренебрегна нейните нужди, само защото мисля, че другите са по-уязвими.", продължава тя.

Анджелина Джоли е много повече от просто икона, известна със своето актьорско майсторство, вечна красота и зашеметяващи изяви на червения килим. Тя олицетворява същността на състрадателно човешко същество, всеотдайна майка и неуморим хуманитарист. Джоли използва своя привилегирован живот, за да направи положителна промяна в света чрез филантропските си начинания.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay