Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик- любов, която започва преди 31 години

Както при други неща в живота, любовта обикновено се появява, когато най-малко я очакваме и по напълно неочакван начин. Това са малките неща, които могат да променят всичко. Те ни карат да видим другия човек от съвсем нова перспектива. Това се случва и с актьорите Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик. Били им нужни само няколко секунди и няколко стъпки, за да разберат, че нищо вече няма да бъде същото.

През 1991 г. и Сара Джесика Паркър, и Матю Бродерик си направили име във филмовата и телевизионната индустрия. И двамата били успели и блеснали с някои от проектите си, а кариерите им вървели във възход. До тази дата обаче те знаели малко един за друг.

През ноември същата година Матю режисира пиеса на Бродуей, а братята на Сара Джесика са сред основателите на компанията. Един от братята ѝ ги запознал и очевидно нещо се случило точно тогава. 

"Все още си спомням много ясно как я видях да върви по улицата към киносалона... Това е уникално, защото не бих си спомнил повечето хора. [Но] помня го ясно като бял ден", казва Матю за първия път, когато видял бъдещата си съпруга.

Няколко месеца по-късно, по-точно на 1 февруари 1992 г., актьорът събрал смелост и се обадил на Паркър и оставил съобщение на телефонния ѝ секретар, за да я покани на среща. Паркър си спомня, че съобщението започвало с "Здрасти, обажда се Матю Бродерик". Скоро след това двамата започват връзката си.

1996 е годината, в която се събират и на сцената на Бродуей и е повече от ясно, че връзката е сериозна и че всичко върви добре. "Той е може би най-забавният човек, когото съм срещала през целия си живот", казва актрисата. Тя добавя: "Той е толкова ярък, толкова красив, мисля, че е най-красивият мъж, който съм виждала в живота си. И той ме вдъхновява. Луда съм по него, тотално." 

Само година по-късно двамата решават да направят връзката си официална и да сключат брак. Церемонията обаче била далеч от конвенционалната. Решили да поканят около 100 души под предлог за парти и никой не знаел, че ще празнуват сватбата на актьорите и че Паркър ще отиде към олтара, облечена в елегантна черна рокля.

Както се случва с много хора, които са в шоубизнеса, връзката им не беше освободена от спекулации или слухове, но те никога не са говорили за това. През 2002 г. се роди първото им дете, Джеймс Уилки Бродерик, а 7 години по-късно към семейството им се присъединяват и близнаците Марион Лорета Елуел и Табита Ходж Бродерик чрез сурогатна майка.

"Опитвахме и опитвахме и опитвахме и опитвахме и опитвахме и опитвахме да заченем бебе, но просто не можеше да се случи по конвенционалния начин", казва Сара Джесика Паркър.

През това време кариерата на Паркър рязко се издига след участието ѝ в "Сексът и градът". Тя винаги е имала безусловната подкрепа на съпруга си. Разбира се, те са имали своите възходи и падения. "Има добри дни, има прилични дни и има и лоши дни. Това е бракът. Това е връзката. Това дори е приятелството", споделя актрисата. "Ако искате смислени взаимоотношения, ще преминете през много различни периоди."

Двамата са заедно от 31 години и женени от 25, но все още показват, че се обичат и са по-близки от всякога. "Много сме отдадени на семейството и живота си. Обичам нашия живот. Харесвам, че той е бащата на децата ми и заради него съществува целият друг свят, който обичам", казва Сара Джесика. Матю, от своя страна, казва: "Първият път, когато я видях, я видях да върви по улицата и си помислих, "Това е"."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay