Адам Сандлър и Дрю Баримор- успешен екип както на екрана, така и в живота

Адам Сандлър и Дрю Баримор- успешен екип както на екрана, така и в живота
Instagram/Adam Sandler/Instaram/Drew Barrymore

Кръгът от приятели на човек обикновено намалява с годините, но добрите приятелства остават завинаги. Такъв е случаят с Адам Сандлър и Дрю Баримор, които се срещнали по време на работа по проект преди повече от 20 години и все още имат красиво приятелство, което изглежда ще бъде вечно.

В средата на 90-те години кариерата на Дрю Баримор не върви така, както тя иска. Въпреки че все още ѝ предлагали роли, Холивуд я определя като "лошо момиче". Адам Сандлър пък е изгряваща звезда, благодарение на филма Били Медисън.

Въпреки че има дълга кариера в Холивуд, Дрю вече не е особена сензация в медията. Личната среща с Адам, опознаването му и възможността да говори с него за проекта отнели много време. Било по-трудно, отколкото си мислела.

Дрю все пак успява да се свърже с него и двамата се срещат в кафене. Тогава Дрю осъзнала колко различни са всъщност.

Тя казва: "Аз пламенно стиснах ръката му, благодарих му, че се срещна с мен, и започнах да му разказвам за моя случай. Казах му, че по някаква причина знам, че трябва да станем отбор."

След известно време Адам намира сценарий, който има потенциал и го споменава на Дрю. Сценарият имал нужда от доста корекции и Адам се заел с тази задача, заедно с още няколко комици. Те също трябвало да намерят актьори и Дрю била начело в списъка. Когато режисьорът видял тяхната химия, нямало връщане назад. 

Снимките били забавни и двамата наистина се наслаждавали на случващото се. Адам коментира в интервю: "Колко лошо може да ми е да съм със сладката Дрю?" В същото интервю те коментират удоволствието и честта да работят заедно и колко щастливи са, че са приятели. Химията, която имат, била толкова осезаема във филма, колкото и на събитията за рекламирането му: винаги се смеели и се забавлявали заедно. 

Адам също казва, че когато за първи път срещнал Дрю, той я смятал за кораво момиче, в добрия смисъл, тъй като не била уплашена. 

Приятелството им продължава да се задълбочава и след няколко години те участваха в друг романтичен комедиен филм, наречен "50 първи срещи". Дрю прочела сценария и го намерила за дълбок, емоционален и романтичен. Тя искала да бъде част от проекта, който продуцентската компания на Адам вече била купила. Накрая той я кани да участва в него и да го съпродуцира заедно с него.

Филмът е пуснат през 2004 г. за Свети Валентин и събира над 280 милиона долара в боксофиса. За пореден път Адам и Дрю показват своята химия и талант в подобен тип проекти.

Романтичната комедия "50 първи срещи" не е последният проект, в който двамата участват; години по-късно те решават да се обединят отново и да обединят усилията си за "Заедно по принуда". Техните герои растат с тях. Вече са родители, героите им също.

В интервю Дрю признава, че обича екипа, който е създала с Адам. Тя казва: "Това е най-добрата двойка, която едно момиче може да поиска. И ние празнуваме един друг, живота си, партньорите си в реалния живот и децата си. Гледахме се как растем." Адам казва, че Дрю има специално място в сърцето му и че той я защитава много, и е благодарен, че може да направи още един филм с нея.

Имайки предвид химият помежду им на екрана, феновете винаги са се питали дали не са нещо повече от приятели в реалния живот. И двамата обаче отричат. Дрю е напълно ясна: "Не, никога не сме излизали. Това е платонично. Ние сме по-скоро като брат и сестра." 

Двамата са казавли няколко пъти, че приятелството им не е преминавало границата, въпреки правенето на романтични филми и годините на познанство. Дрю вярва, че точно поради тази причина те все още са толкова страхотна двойка. "Вероятно затова успяхме да останем заедно през всичките тези години, защото никога не е имало този неудобен момент."

Адам Сандлър е женен от 2003 г. за актрисата Джаки Сандлър. Според актьора съпругата му обича Дрю и няма ревност.

Дрю и Адам често си правят комплименти. И двамата изпитват голямо възхищение един към друг. Дрю казва по негов адрес: "Обичам този човек толкова много и винаги съм вярвала в него. Знам, че всички го подкрепят, защото е спечелил уважението на всички. Ти заслужаваш най-доброто, даваш най-доброто от себе си и си най-добрият. Обичам те много." 

От своя страна Адам също много обича Дрю. Той си спомня деня, в който се срещнали и как тя оттогава е била много мила с него и приятелството им се разраства през годините. Той казва: "Израстването заедно с нея беше хубаво време. Тя има страхотен дух и аз я обичам."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay