Деми Мур и Брус Уилис успяха да останат близки след развода си, ето как са го постигнали

Деми Мур и Брус Уилис успяха да останат близки след развода си, ето как са го постигнали

Може да звучи лесно да се запазят добри отношения след развод, но не е така. А бившата холивудска двойка Деми Мур и Брус Уилис са перфектен пример за това как справянето с негативните емоции и овладяването на гнева могат да бъдат от решаващо значение за вашето бъдеще и щастие.

Брус беше истински принц за Деми

Деми се среща с Емилио Естевес, но през 1986 г. те развалили годежа си и се разделили. Все пак те останали приятели и дори присъствали заедно на филмова премиера. Това се превърна в един от най-важните дни за Деми: "Една изключително значима нощ в живота ми, защото на тази премиера срещнах актьор, който беше много популярен по това време, в хитов сериал, наречен Moonlighting. Името му беше Брус Уилис."

Брус се държал като истински джентълмен, посетил семейството й и получил достъп до нейното минало. "Когато Брус и аз се събрахме, травмите ни се срещнаха. Подобно на мен, Брус имал тежко детство: той бил заекващ, което имало положителния страничен ефект да го накара да се занимава с актьорство ", обяснява Деми.

И така, през 1987 г. те сключили брак в Лас Вегас, защото били влюбени и имали толкова много общи неща.

Деми Мур и Брус Уилис успяха да останат близки след развода си, ето как са го постигнали

Приказката приключила след първото им дете

Всяка двойка се сблъсква с проблеми и същото се случило с Деми и Брус. Приказката приключила, след като се родило първото им бебе, а Деми решила да се върне към актьорството, докато Брус искал тя да си е у дома. Но този път двойката издържала теста и останали заедно.

Във връзката им имало напрежение и проблеми. Ситуацията се променила с втора бременност и това ги поддържало заедно. Тогава третото дете направило връзката по-силна, докато Деми разбрала, че майка й умира. Двойката взела решение да се откаже.

След развода, Брус Уилис призна, че не е разбрал какво се объркало, като каза: "Все още обичам Деми. Много сме близки. Имаме 3 деца, които ще продължим да отглеждаме заедно и вероятно вече сме толкова близки, колкото някога сме били. Осъзнаваме, че имаме ангажимент за цял живот към децата си. Приятелството ни продължава. Институцията е оставена настрана."

Деми отбеляза, че смята, че Брус е бил уплашен, че тя ще бъде гневна и ще попречи на достъпа му до децата: "Но аз не го направих, нито той". И целият този мирен развод им помогнал да запазят добрите отношения, въпреки временните емоции.

Деми Мур и Брус Уилис успяха да останат близки след развода си, ето как са го постигнали

Брус все още е до Деми

Никога не им се е налагало да разделят ваканции или рождени дни. Всички семейни събития били прекарани заедно. Те се подкрепяли взаимно относно новите си връзки. Деми дори казва, че са по-задружни след развода: "Това е смешно, но аз съм много горда от нашия развод."

Брус винаги е бил до Деми и продължава да бъде, което е една от най-важните тайни за връзката им.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay