Ким Кардашян с пореден брутален фотошоп гаф

И най-големите ѝ гафове през годините!

Ким Кардашян с пореден брутален фотошоп гаф
Instagram.com/kimkardashian

Денят няма да е пълноценен, ако не попаднем за пореден път на брутален фотошоп гаф от страна на семейство Кардашян. Този път на прицел е именно Ким (изненадани ли сте изобщо?). Феновете я обвиниха в това, че е коригирала трапецовидния си мускул на скорошна снимка, на която се охлажда в басейна, рекламирайки новата си линия слушалки.

За да обясни ситуацията, потребителка в TikTok разясни всичко около предполагаемия фотошоп и сравни снимката с видеоклип, който Ким публикува в същия пост, който очевидно не е обрабтен.

Ким Кардашян с пореден брутален фотошоп гафPage six

Това не е първият път, когато Ким е обвинявана в използване на фотошоп. Наскоро фенове недоволстваха, че е фотошопирала челюстта на Пийт Дейвидсън, на снимка от периода на тяхната връзка.

Тя отговори на обвиненията и обясни, че челюстта му изглежда по този начин, защото снимката е направена по време на разговор, в който той се смее.

Ким е доста чувствителна на тема фотошоп! Но това си има логично обяснение. През годините тя неведнъж се е излагала публично със своите нелепи корекции върху различни снимки. Един oт най-емблематичнитe случаи бе, кoгато Ким фотошопира лицето на Тру върху това на Сторми. Но тук действието е оправдано, тъй като го е направила по молба на Кайли, която не искала изображения на дъщеря ѝ да циркулират в мрежата в този момент.

Ким Кардашян с пореден брутален фотошоп гафPage six

Други пъти сме виждали един от двата крака на Ким необичайно втален.

Ким Кардашян с пореден брутален фотошоп гафPage six

Преди време фотошоп гаф сдоби Ким с 6 пръста на лявото стъпало. Какво пък - колкото повече, толкова повече! В други случаи Ким коригираше и дори изсветляваше лицата на собствените си деца, което мнозина сметнаха за твърде крайно.

Ким Кардашян с пореден брутален фотошоп гафPage six

@caroline_in_thecity Nerd out with me and test your media literacy skills! Can you tell what is fake in this image? #medialiteracy #photoshopskillsonfleek #carolinesediting #photoshopgametime #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound - Caroline In The City
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay