Кои добавки са полезни за жените?

Между жените и мъжете има някои основни разлики, които правят нуждите им от хранителни добавки малко по-различни. От онлайн магазин HealthStore знаят това, поради което са вносител на изключително качествени продукти, в помощ на специфичните нужди, които имат дамите. 

Какви видове хранителни добавки са подходящи за жени?

От Хелтстор дават малко повече информация, за това кои медикаменти са подходящи за дамите и с какво биха помогнали:

  • отслабване – много дами имат проблем с качването на килограми. Това може да се дължи на здравословни причини, заради неправилен хранителен режим или заради липса на достатъчно движение. Затова е добре да се използват различни витамини, които да са съчетани с правилна диета и посещение на фитнес;

  • антиоксиданти – за правилната работа на организма, е важно периодично да се прави изчистване от вредните токсини, които ежедневно попадат в организма ни по различен начин. Такова е действието на антиоксидантите. Подобни препарати ще помогнат да изчистите организма си, като това веднага ще си проличи както в начина, по който се чувствате, така и по кожата ви, която е основен индикатор за замърсен организъм;

  • менопауза – менопаузата е състояние, с което само една жена знае колко е важно да се пребори. В този период настъпват множество промени в организма, които са съпътствани от неприятни симптоми. В тези случаи е най-добре да се прибегне към подходящи медикаменти, които да подобрят общото състояние на организма и да помогнат на жената да премине по-лесно и безболезнено през този невъзможен за избягване период.

Не забравяйте, че всяка жена има различна нужда, поради което е добре да се посъветвате със специалист при избора на подходящи хранителни добавки. Ако е необходимо може да направите изследвания, за да видите дали имате липса на витамини или минерали в организма. Така най-лесно ще определите какво трябва да си набавите.

Как да дозирате правилно хранителните добавки?

Не забравяйте, че както при всичко, така и при хранителните добавки, е от изключително значение правилното дозиране. Важно е да внимавате, в случай че взимате повече от един вид медикаменти. Те често съдържат няколко вещества и ако има съвпадение на един и същ елемент, е добре да се обсъди със специалист, за да няма опасност от пренасищане. Винаги четете указанията върху опаковката, тъй като те най-добре ще ви насочат към правилния прием. 

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay