Мис Вселена 2022: Парични награди и други предимства, които победителката ще получи

Мис Вселена 2022: Парични награди и други предимства, които победителката ще получи

Конкурсът за красота Мис Вселена 2022 приключи с още една славна победа, където 28-годишната Р'Бони Габриел от Тексас, САЩ бе коронована с желаната титла. Новата победителка Мис Вселена 2022 се състезава срещу 84 жени, за да грабне престижната корона. Не е изненадващо, че победата дойде с много бонуси и парични награди за Мис Вселена 2022, които тя сега ще използва за социална работа.

Харнааз Сандху, управляващата кралица на 70-ото издание на Мис Вселена, предаде короната на своята наследница. Освен R'Bonney, Divita Rai представлява Индия на конкурса. Тя стигна до топ 16, но пропусна да продължи наследството на Harnaaz Sandhu напред. Мис Венецуела беше първа подгласничка в надпреварата. Втора подгласничка беше Мис Доминиканска република.

Заедно с украсената със скъпоценни камъни корона и титлата идва отговорността да поемете обществена кауза. Новата Мис Вселена 2022 ще стане посланик за една година, за да разпространява съобщения за различни глобални проблеми, включително контрола на болестите, мира и обществената осведоменост за СПИН и т.н. R'Bonney също ще бъде награденa с много предимства, включително огромна годишна заплата, парична награда и други придобивки. Нека да разгледаме какви предимства е спечелила след победата си.

Мис Вселена 2022: Парични награди и други предимства, които победителката ще получи

Мис Вселена 2022 прибира огромна парична награда и няколко други предимства

Точно като своята предшественичка, Мис Вселена 2021 — Харнааз Сандху, новоизпечената победителка е много горда със своята култура и традиции. Тя дори отдаде почит на Мария Клара чрез един от тоалетите си на Мис САЩ 2022 в предварителните кръгове. Клара, главният герой на романа Noli Me Tángere, се смята за национален феминистки герой на Филипините.

Колко парични награди и заплата ще спечели Мис Вселена 2022?

R'Bonney е получилa около 250 000 щатски долара като годишна заплата за отговорностите, които идват с грандиозната победа. Освен годишната заплата, победителката в Мис Вселена 2022 също получава парична награда от около 250 000 щатски долара.

Украсената със скъпоценни камъни корона на Мис Вселена 2022 г

Победителката в конкурса Мис Вселена 2022 получава короната "Сила за добро". Короната на стойност 5,5 милиона долара е инкрустирана с диаманти и сапфири и има 993 каменни настройки.

Какви са предимствата да бъдеш Мис Вселена?

Присъствието на Бони е много важно на социални събития и хуманитарни дейности. Това означава, че тя ще трябва да пътува по света и да се появява най-вече в страни с ниски доходи. Разходите за тези международни пътувания се покриват от конкурса. Тя също ще получи ключовете от много луксозен апартамент в Ню Йорк.

Освен това, победителят ще получи и достъп до топ модни марки, гримьори и луксозно настаняване. Ще й бъде позволено да закупи всичко от тях безплатно. Тя също така получава ексклузивен достъп до модни ревюта и гала откривания. На Бони също ще бъдат предложени обаждания за кастинги и възможности за реклама.

Запознаване с победителката от Мис Вселена 2022 г. Р'Бони Габриел

Габриел израства в Хюстън и се интересува много от модата, когато навършва 15 години. Завършила е бакалавърска степен по моден дизайн в Университета на Северен Тексас през 2018 г. Тя има собствена марка дрехи, наречена R' Бони Нола. R'Bonney също работи като водещ инструктор по шиене в дизайнерска къща с нестопанска цел, наречена Magpies & Peacocks.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay