Как да запазим хармонията, ако имаме частен бизнес с любимия?

Когато се налага да работите и спите с един и същи човек

Как да запазим хармонията, ако имаме частен бизнес с любимия?

Казват, че противоположностите се привличат. Понякога, обаче, се случва така, че ние с партньора ни имаме едни и същи интереси и искаме да се развиваме в една и съща сфера. Ето защо много млади двойки решават да си отворят частен бизнес заедно. Това донякъде е разбираемо, защото не искат да дават труда си на частник, а са решили да се борят сами и каквото спечелят да е само за тях.

Въпросът е колко здравословно е това за връзката Ви и няма ли шанс в един момент да Ви писне. Все пак Вие сте постоянно заедно - на работа, вкъщи. Оставете това, вие наистина правите всичко заедно - както служебните дела, така и домакинските. Аз съм на мнение, че има начин да запазите добрите си отношения. 

 Давайте си пространство - Ако работата Ви позволява, отделете се поне за известно време да работите сами, отделно. Не се завирайте в партньора си. Знайте, че всеки има нужда от свобода. 

Имам приятелка, която работи с мъжа си вече година по този начи. Споделяла ми е колко й е трудно на моменти и й идва да избяга. Често ми казва: "Не знам какво ни спира да се убием." Определено да споделяш цялото си време с един и същи човек в един момент става досадно. Решението е разнообразие. Старайте се да излизате поне вечер, дори и всеки по отделно с неговите приятели.Много здравословно би било, ако Вие, дами, се обадите на най-добрата си приятелки, а господата да излязат по мъжки. Ще видите, че след няколко часа, прекарани един без друг, ще се чувствате по-добре, а даже може и да сте си долипсвали.

Също така не позволявайте един от двата Ви да взима превес. Незавсимо дали фирмата се води на Ваше име, или на негово, стойте на ниво и не позволявайте той да се държи като шеф с Вас.Важно е да осъзнаете, че това може да бъде пагубно за романтичните Ви отношения.Покажете му, че сте добър професионалист и можете да се справите с работата толкова добре, колкото и той.

Ползвайте редовно обедната си почивка! Не си давайте зор да стоите по 10 часа в офиса Ви. Дайте си един час далече от работата, от грижите, от него.. За да имате сили и да сте заредени, просто си почивайте повече

И последно, не забравяйте да се отдавате на среднощни ласки. Все пак Вие не сте просто бизнес партньори, а двойка! 

Автор: Теодора Георгиева

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay