Кои са нещата, които е по-добре да не правите в офиса

За да правите добро впечатление

Кои са нещата, които е по-добре да не правите в офиса

Доста от нас работят в офис с колеги и малко или много трябва да се съобразяват с някои неща. Разбира се, винаги има хора, които нарушават тези негласни правила, но в една или друга степен не правят особено добро впечатление.

Пиенето на алкохол - Ако работите в офис, с костюм, на бюро и претендирате, че сте сериозен професионалист, то някак непрофесионално ни звучи да пиете по време на работа. Все пак не сте работници на строеж, за да си отворите следобедната биричка!

Ходенето с много къси поли и панталонки - Те са подходящи за парти, разходка, за вкъщи, но не и за офиса!

Да не ядете храни с чесън - Може да Ви звучи смешно, но, повярвайте, дъхът се усеща, а това изобщо не би било приятно за колегите ви.

Флиртуване на работното място - Абсолютно забранено! Дори и да харесвате някого, да ви е много симпатичен, не го правете  в никакъв случай! Офисът не е мястото, на което да сваляте гаджета.

Да се мазните на шефа - Това може да има обратен ефект и да Ви изиграе лоша шега, защото колегите Ви няма да погледнат на това с добро око, а то просто няма как да остане незабелязано.

Да ползвате твърде голяма обедна почивка - Не си позволявайте да превишавате установеното време за обедна почивка. Дори и да нямате работа, то бъдете на работното си място, защото не се знае в кой момент шефът ще мине на визитация и Вас точно тогава няма да Ви има.

Да говорите на висок тон и да разсейвате колегите си - В един момент просто ще Ви направят забележка! Няма нищо лошо да си говорите с другите и да отмаряте от време на време, но недейте да прекалявате!

Спазвайте някакво благоприличие в офиса, за да поддържате добри отношения с останалите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay