9 факта за Дженифър Анистън, които ни карат да я обичаме още повече

9 факта за Дженифър Анистън, които ни карат да я обичаме още повече

След излизането на хитовия ситком "Приятели" през 90-те, Дженифър Анистън се превърна в модел за подражание на много млади момичета - и в продължение на години служи като основно вдъхновение и пример за изключително красива жена. Ние обаче я обичаме по причини, които надхвърлят външния й вид- заради невероятният човек, който е! 

1. Тя прави живота на децата по-щастлив и по-лесен

Вече повече от десетилетие Дженифър Анистън посещава детската болница Сейнт Джуд, за да помага на деца, болни от рак. Тя дори поддържа връзка със семействата, които среща там. Децата я обичат и я чакат, не защото е известна личност, а защото е прекрасен човек.

Анистън казва, че е започнала да прави всичко възможно, защото те са малки герои. Тя казва: "Вижте тези малки чудеса, които минават през нещо, през което нито едно дете не трябва да минава."

9 факта за Дженифър Анистън, които ни карат да я обичаме още повече

2. Тя вдъхновява хората с речи

През 2019 г. Анистън изнесе вдъхновяваща реч, която докосна много сърца. Тя призна, че никога не се е смятала за могъща личност. На 11-годишна възраст тя била изгонена от масата за вечеря, защото нямала "нищо интересно, което да добави към разговора". Тази ситуация останала в нея.

И така, миналата година актрисата обмисляше как посланията, които изпращаме на младите момичета, им влияят и обясни: "Как нещата, които казваме и правим, могат или да ги изграждат, или да ги събарят."

Анистън твърди, че всяко дете заслужава място на масата. Момичетата трябва да знаят, че са видени, обичани и силни. А "истинската сила" е вашият глас "да подкрепяте хората и да ги събирате заедно".

3. Тя подкрепя много организации с нестопанска цел

Освен че работи с детската болница Сейнт Джуд, Анистън прави много благотворителност и прави живота на другите по-добър. Тя е част от кампанията Stand Up to Cancer, където тя и други знаменитости имат за цел да повишат осведомеността за рака.

Освен това Анистън дари около 1 милион долара на няколко благотворителни организации за расово правосъдие. Тя не се страхува да говори за бруталност и расизъм и казва, че това никога няма да се оправи. Трябва да го признаем и да се образоваме.

Щедрото сърце на Анистън помогна за събирането на над 58 милиона долара за Хаити, като беше активна част от надеждата за страната. И нейният списък с добри действия е безкраен. 

9 факта за Дженифър Анистън, които ни карат да я обичаме още повече

4. Тя ни показва как да бъдем щастливи и никога да не се отказваме

Наистина е невероятно колко страхотно изглежда Дженифър Анистън на 51-годишна възраст, но тя обяснява, че щастието е основният ключ и това е избор. Тя има своя собствена философия за живота и не е човек, който да се тревожи или страда.

По отношение на въпроса какво би казала на по-младата версия на себе си, ако можеше да се върне назад във времето, Анистън отговаря: "Просто изчакайте, докато навършите 50. Ще бъде невероятно." Тя оценява възрастта си и не е тъжна, че хората остаряват. Актрисата просто създава специална спокойна атмосфера около себе си, а усмивката и чувството за хумор карат хората да се влюбват в нея.

5. Тя се бори за правата и свободата на жените

Анистън се опитва да обясни на обществото, че ако не сте майка, това не означава, че сте по-малко жена: "Не харесвам натиска, който хората оказват върху мен, върху жените - че сме се провалили като жени, защото не сме родили деца. Не мисля, че е честно." Все още се грижим за домашни любимци, приятели, деца на приятели. И няма нищо престъпно в носенето на бикини на 80, ако искате."

За Анистън едно от най-важните неща, които жените могат да направят, е да се подкрепят взаимно. Тя казва, че имаме нужда от повече жени сценаристи, защото имаме нужда от повече женски истории. Техните истории също са невероятни.

6. Бори се със стереотипите относно телата ни

Анистън се опитва да обясни на жените: "Аз съм просто момиче ... с коса и грим. Стилист. Фотограф. Осветление, реквизит и компютър ...моля ви, нали не мислите, че съм се събудила в този вид". Тя е същата като другите жени и е нормално да наддавате и да остарявате.

Тя не може да понася подигравките, свързани с тялото: "Обективирането и контролът, на които подлагаме жените, са абсурдни и обезпокоителни. Твърдението, че едно момиче не е красиво, само защото не е невероятно слаба, е нелепо", споделя актрисата. "Това е спекулация. Всеки човек има право да наддава, без да се чувства виновен и физическите "несъвършенства" не трябва да се обсъждат толкова много.”

7. Тя е страхотен приятел

Създаването на приятелства е от решаващо значение за Дженифър Анистън. Да бъдеш там за някого не е просто реплика от тематичната песен на Friends - това е истинско нещо.

Според Анистън едно от най-силните неща е фактът, че тя е успяла да развие приятелства с хора в продължение на 30 години. Тя има много приятели, които са с нея и през добрите, и през лошите дни.

9 факта за Дженифър Анистън, които ни карат да я обичаме още повече

8. Тя остава мъдра, когато връзките приключват

Анистън споделя, че когато връзката приключи, е важно да има "затваряне". Работи за романтични връзки и приятелство: "Винаги трябва да имате яснота в края и да знаете защо е започнало и защо е приключило. Нуждаете се от това в живота си, за да преминете чисто към следващата си фаза."

9. Тя остава смирена

Въпреки че Дженифър Анистън се превърна в една от най-добре платените актриси в Холивуд, тя все още е смирена, не обича да се фука и се отнася много мило с феновете си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay