Забранените мъже

Забранените мъже

Целомъдрените сред нас ще кажат, че нямат очи за чуждите мъже. Но, дами, да си го признаем - няма как да не сте се чувствала привлечена от мъж, различен от вашия, поне веднъж в живота си. Това може да е привлекателния съсед от горния етаж, сексапилният актьор от любимия сериал или дори някой още по-недостижим.

Съществува обаче една категория забранени мъже, които "само ги миришем"... Това са онези господа, за които (понякога) ни минават мисли през главата, но никога не бихме предприели действия, защото изходът от тази ситуация би бил пагубен! Все пак и ние сме хора, и ние имаме забранени помисли!

Нека видим кои са те!

Бившия на приятелка

На практика той вече е свободен и ако сте имала симпатии към него, докато е бил във връзка с приятелката ви, то сега вероятно ви се струва удобен момент да действате. Лошата страна на всичко това е, че ако осъществите отношения с него, най-вероятно ще загубите важно за вас приятелство. Обмислете рисковете и преценете дали си струва.

Готиният приятел на гаджето ви

Мъжът ви вероятно има един готин приятел, по който тайничко си падате, но не искате да си признаете. Разбира се, вие нямате никакви намерения да сменяте мъжа, но просто няма как да си затворите очите за това, че е страхотен симпатяга. Тук всичко е ясно - ако не искате да загубите човека до себе си, не предприемате никакви действия!

Братът на бившия

Тази територия е спорна и много зависи от това в какви отношения сте с бившия си след раздялата. Познавате добре момчето, а това често е голям плюс за нас дамите, когато искаме да се впуснем в интимни отношения. Но тук пък можете да се окажете лошата героиня, която създава вековна вражда между двама братя. Пък и си помислете как бихте се чувствали на семейните събирания... Бихме ви посъветвали да се откажете!

Колегата

Казват да не *правим непристойни неща* там, където си изкарваме хляба. Колкото и да е готин колегата, помислете дали си заслужава. Отношенията ви биха попречили на работата и това може да доведе до неблагоприятни резултати за някой от вас. А в случай, че скъсате, би било много неприятно да ви се налага да се виждат всеки ден на работното място.

Жененият

Помислете добре дали искате да сте причината за раздяла между двама души. Това, че той има известни намерения към вас не означава, че непременно трябва да се впуснете. Решението е ваше, но в повечето случаи идеята не е добра, защото едва ли ще искате да делите мъж, а и накрая има възможност той отново да се върне при жена си!

Взаимоотношенията са сложна тема, но определено имам още какво да научим. На гости ни беше Таня, която открито говори за взаимоотношенията си с мъже, част от които били женени. Вижте повече подробности във видеото по-долу!


 

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay