Новолуние във Везни на 25 септември: Пълен хороскоп

Новолуние във Везни на 25 септември: Пълен хороскоп

Новолунието е време за подмладяване и проявление. Ако имате липса в живота си, тогава е моментът, в който колективът я запълни. Независимо дали става въпрос за нов опит, човек или предмет, ние трябва да направим място за нови начинания и смелост по време на Новолунието. Имайте предвид, че всеки от нас му трябва частичка лудост, когато започва нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате.

Какво представлява новолунието? Това е явление, при което Луната и Слънцето се срещнат на един и същи градус, което астролозите наричат съвпад. Новолунието е период за поставяне на намерения и цели, които да се проявят. Всяко новолуние има своя тема, която можете да използвате като вдъхновение, за да постигнете най-добрата версия на себе си!

Новолунието във Везни на 25 септември 2022 г. бележи средата на лунната година. Везни е кардинален въздушен знак, представен от везните на справедливостта. Това новолуние подтиква към мисли относно това как изразявате любовните си емоции.

Знакът се свързва с равенството и праведността. Така както защитаваме, близките си, така трябва да помислим и за собственото си самосъхранение.

Ето какво може да очаква всяка зодия през Новолунието във Везни:

Овен

Преценете какво търсите от една връзка. Готови ли сте за вида любов, който ще ви изпълни? Отделете време да помислите с какво допринасяте за една връзка и обърнете внимание на това как поддържате кораба над водата.

Телец

Това новолуние ви предизвиква да бъдете най-добрият си приятел. Когато се появят опасения за здравето и благосъстоянието, те често се дължат на чувствителен към времето въпрос. Покажете любовта, която заслужавате, като се грижите за себе си. Колкото и глупаво да ви кара да се чувствате, любезно си напишете благодарствено писмо.

Близнаци

Понякога сте много строги към себе си. Тъй като ретроградния Меркурий насочва вниманието към вашия дом и семейство, помислете как тези теми влияят на вашето самочувствие. Като възрастни трябва да се научим да поемаме отговорност за живота си и да прощаваме, когато е необходимо – прошката е повече за нас, отколкото за всеки друг. Понякога тормозим себе си и онези, които са тук преди нас, защото сме наследили техните ограничения; да имаш ограничения не е грешка.

Рак

Фрустрациите се събират като прах върху ветрило, без да подозирате, Докато не приветстваме тишината, няма да се отървем от напрежението и тежестта. Подобно на прах, проклятията на поколението могат да се натрупат върху нас, замърсявайки въздуха ни и спирайки потенциала ни.

Лъв

Време е да изразите малко състрадание. Светът е толкова жесток, а нервите на околните са наелектризирани. Трудната любов ни връща назад, унищожавайки надеждата и прогреса по пътя. Вашата светлина блести най-ярко, когато проявявате любяща доброта.

Дева 

Много от вас може да са прекарали самоотвержено рождените си дни, грижейки се за нуждите на другите, лишени от лакомствата, които заслужавате. Ретроградния Меркурий във вашия знак, взаимодействащ с Новолунието във Везни, е страхотно напомняне да проверите себе си. Задоволени ли са вашите нужди, доволни ли сте и как бихте искали да бъдете обслужени? Обърнете внимание на вашите желания и мечти. Ето как можете да започнете да идеализирате най-добрия закъснял подарък за рожден ден. Поглезете се според възможностите си и не забравяйте, че е добре да се целите високо.

Везни

Пренебрегваните чувства не изчезват, защото ги надхвърляте, Везни. Когато емоциите са на заден план, подсъзнанието намира начин да натрупа чувство на неудовлетвореност. Може да почувствате необясним стрес, умора или нервност. Когато се появят чувства на безпокойство, насочете вниманието си към молив и химикал или поне приложението Бележки на телефона си. Заземяването и свободното писане са чудесен метод за работа с чувствата ви.

Скорпион

Думи неизказани и уловени между редовете се прокрадват към вас. Няма нужда да се занимавате с мислите и спекулациите на непознати наблюдатели. Има по-странни неща от това кой си и как се изразяваш. Погрижете се за ума си.

Стрелец

Комбинацията от Новолуние и ретрограден Меркурий е повод забавите темпото и да преразгледате кариерата си. Помислете за това какво ви мотивира и как можете да поддържате тази мотивация да продължите работата си, когато вълнението отшуми. Имайте предвид, че в живота има с приливи и отливи. Развивайте връзки с общности, пълни с хора, които водят желания от вас начин на живот. Научаването на това как поддържат огъня ще ви спести време в дългосрочен план.

Козирог

Това Новолуние ще бъде предизвикателство,що се касае до умствен труд. Отделете време да си припомните плановете, които сте имали за себе си през детството си. Отдавна ли сте ги изоставили или сте забравили да отделите време, за да се сбъднат? Не е срамно да се придържате към вярвания и желания. Позволяването на това Новолуние да бъде вашата мотивация е първата стъпка към сбъдването на мечтите ви.

Водолей

Докато продължавате да правите необходимите жертви и промени за себе си, уверете се, че получавате помощта, от която се нуждаете. Знаете ли как да поискате помощ, когато имате нужда от нея? Вашият зодиакален знак се отличава с това, че е настроен към общността, изслушва и протяга ръка на тези, които се нуждаят от помощ. По време на това Новолуние помислете как позволявате на другите да се отнесат към вас. Очаквате ли вашите близки да дават интуитивно или знаете да поискате това, от което се нуждаете?

Риби

Време е за смяна на кожата. Като променлив воден знак вие сте запознати с необходимостта да се откажете и да продължите напред. Докато Земята се върти около оста си, вие се научавате да приемате това, което може да донесе утрешният ден. Удобството е временно преживяване. Приемете това новолуние като подкана да започнете ново приключение. Първо се запитайте как бихте преоткрили себе си в един перфектен свят. Обърнете внимание на стъпките, които ще предприемете, за бъдете това, което искате.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay