Историята на Лионел Меси и Антонела Рокуцо- доказателство, че истинската любов съществува

Повечето връзки между знаменитости не издържат изпитанието на времето. Обикновено славата, медийното внимание, парите и много други фактори водят до краткотрайни връзки, понякога завършващи със скандали, съд и много негативни емоции. 

Има обаче и знаменитости, които успяват да създадат здрави и прекрасни семейства. Те са наистина вдъхновяващ пример за това как изглежда чистата и безкрайна любов. Пример за това са легендата Лионел Меси и неговата съпруга Антонела Рокуцо. 

Историята им започва много отдавна

Когато Лионел Меси бил малко момче, мечтата му била да стане футболист. Но неговата по-съкровена мечта не се обсъжда толкова много. Един ден той седнал на масата в стаята си, извадил лист хартия и химикал и започнал да пише писмо.

Писмото е адресирано до Антонела и съдържа само едно изречение: "Един ден ще се сгодим". Това е началото на една любовна история, която си заслужава да бъде превърната в романтичен филм.

Лионел Меси е роден през 1987 г. в Росарио, Аржентина. Антонела Рокуцо, прекрасно момиче и любовта на живота на Меси, се ражда само година по-късно, през 1988 г. Детската им любов се ражда в дома на приятеля на Меси, Лукас Скалия.

Когато децата се срещнали за първи път, Меси играел игри в дома на Скалия. Рокуцо също била там. Тя отишла при тях и ги попитала дали имат нужда от нещо. Младият Меси просто бил твърде срамежлив, за да каже нещо.

По това време той бил на 9 години, а Рокуцо на 8. От този ден момчето не можело да откъсне поглед от Антонела нито за секунда. Двамата бързо се сприятелили, но още по това време Меси знаел, че иска да бъде с нея завинаги.

Тяхната любов трябвало да преодолее много препятствия

Когато Меси навършва 11 обаче, Барселона влиза в живота му като ураган. Той заминава за Испания през 2000 г. и животът разделя двете влюбени сърца. Въпреки че връзката им все още била стабилна известно време, това било началото на истинска раздяла.

Двамата се опитвали да поддържат връзка, но комуникацията им изобщо не била гладка. Скоро те се отдалечили още повече.

Любовта им сякаш живеела само в съзнанието им като красив спомен от миналото, но внезапна трагедия ги събира отново. През 2005 г. близък приятел на Рокуцо загива при пътнотранспортно произшествие. По това времет тя е само на 17 години и е направо съсипана. Не посещава училище няколко дни и изпада в дълбока депресия. Меси научава тъжната новина и веднага се втурва към Аржентина, за да бъде до Рокуцо.

Тогава връзката им получава втори шанс. Меси и Рокуцо възраждат дълбоките си и чисти чувства един към друг, но известно време не разкриват връзката си.

Меси за първи път разказва на хората за романса им в интервю през януари 2009 г. Меси и Рокуцо имат 3 сина: Тиаго, Матео и Чиро. За да отпразнува първата бременност на Рокуцо, Меси сложи топката под фланелката си, след като отбеляза при победата на Аржентина с 4-0 срещу Еквадор на 2 юни 2012 г.

На 30 юни 2017 г. той се ожени за любовта на живота си в луксозен хотел, Hotel City Center в Росарио. През октомври 2017 г. обявиха, че очакват третото си дете.

Любовната история на Меси и Рокуцо звучи като красива приказка. Те са били заедно и влюбени през по-голямата част от живота си, а болката и трагедията са ги направили по-силни и по-близки. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay