Седмичен хороскоп: Таро за 16 януари – 22 януари 2023

Седмичен хороскоп: Таро за 16 януари – 22 януари 2023
Александра Любова

Тази седмица от 16 януари до 22 януари 2023 г. е от голямо значение в астрологичен план. Един от най-очакваните транзити се случва на 17 януари 2023 г. След 30 години Сатурн, най-бавната и най-страшната планета, ще премине към Водолей – знак, който притежава и предпочита най-много. Слънцето, душата на човека, също сменя дома си на 15 януари. Венера, планетата на любовта и романтиката, ще транзитира на 22 януари, за да се присъедини към своята приятелска планета Сатурн във Водолей. С тези три транзита, които предстоят тази седмица, съдбата може да се промени за всички зодиакални знаци. Как ви очаква хороскопът за предстоящата седмица за януари 2023 г.?

Да знаете какво ви предстои е най-добрият начин да се подготвите за него. Ако седмицата ви изглежда продуктивна, можете да работите по важните си проекти, да вземате критични решения и да се възползвате максимално от това време. От друга страна, ако седмичният хороскоп предсказва трудни времена, можете да отложите някои важни решения. Транзитът на Сатурн става много важен, тъй като той сменя дома си за две години и половина и само тази планета има способността да преобърне живота ви на 360 градуса. Сатурн е отговаря за богатството. Междувременно Венера и Слънцето сменят зодиакалния знак почти всеки месец.

Астрологът използва хороскопа, изготвен по време на раждането, и транзита на всички планети през живота на човека, за да даде насоки относно вашите импулси, мотивации, уникални характеристики, събития и добри и не толкова добри фази в живота. Всяка планета във вашия астрологичен профил представлява определена област от живота. Особено тази седмица ще има много промени за всички зодии, затова с тази седмична прогноза получавате шанс да вземете по-добри решения.

Хороскоп за януари 2023 г. за следващата седмица:

Овен

Представителите на знака Овен ще получат много добри възможности в кариерата си. Вашите стремежи, свързани с работата, ще бъдат изпълнени и ще спечелите признания. Бизнесмените ще направят нещо значително за предприятието си. Посочени са нови източници на доходи и парични печалби. Романтиката ще разцъфти към края на седмицата. Семейството ще ви подкрепя. Опитайте се да бъдете открити и откровени в отношенията си. Тази седмица ще се радвате на добро здраве и ще се чувствате позитивно.

Телец

Ще видите ръст в графиката на кариерата си тази седмица, Телци. Ще получите повишения или нови важни роли в работа. Вашите инвестиции ще донесат добри резултати. Това е страхотно време за хората в бизнеса, тъй като са посочени напредък и растеж. Бъдете готови за пътуване в чужбина. Времето е добро във финансово отношение. Може да очаквате увеличение на доходите си и парични печалби. Вкъщи може да не успеете да прекарате достатъчно време със семейството си. По отношение на любовта и романтиката, времето е добро. Ако сте необвързани, очаквайте да намерите партньор по ваш избор. Здравето ви ще се подобри с напредването на седмицата. 

Близнаци

На фронта на кариерата може да получите нова възможност за работа. Финансите ще растат и доходите ще бъдат добри. Може да не сте в състояние да прекарвате достатъчно време с любимите си хора и те да се разсърдят за това. Любовният ви живот ще бъде добър, ще се радвате на добри отношения с партньора си. По отношение на здравето ще сте пълни с енергия и хъс. Трябва да поддържате добър режим на двигателна активност.

Рак

Въпреки най-добрите си усилия може да не успеете да постигнете целите си. Трябва да се самоанализирате и да бъдете отворени за промяна. Не позволявайте на егото ви да отхвърли добро предложение от колега. Опитайте се да харчите само за необходимото. Що се отнася до сърдечните въпроси, необвързаните могат да срещнат своите сродни души. Посочва се известен конфликт с по-възрастни членове на семейството. Тази седмица може да се почувствате отпаднали и неблагоприятно. Но не се притеснявайте, скоро ще се почувствате по-добре.

Лъв

Лъвовете ще постигнат своите цели и тази седмица. Това е добра седмица в професионален план. Препоръчва се да бъдете внимателни с финансите си. Бизнесмените да се въздържат от поемане на финансови ангажименти. Недоразуменията от миналото ще се изчистят и ще се свържете добре с вашите братя и сестри. Бъдете открити и ясни по отношение на комуникацията с партньора си. Децата ще бъдат източник на радост през тази седмица. Следете приема на храна. Не прекалявайте.

Дева

Тази седмица е показана промяна в ролята или позицията. Ще трябва да работите много усилено, за да постигнете целите си и може да се разочаровате. Трябва да останете позитивни и спокойни. Нещата ще се подобрят след януари. Учениците ще постигнат успех. Опитайте се да прекарате повече време със семейството си. По отношение на романтиката може да не е благоприятна седмица. Наистина трябва да сдържате емоциите си и да се опитате да не реагирате прекалено на нещата. Бъдете спокойни и търпеливи.

Везни

Успешно работно пътуване в чужбина ще повдигне настроението ви тази седмица. Упоритият ви труд ще бъде възнаграден, а шефовете ще бъдат щедри. Тази седмица ще бъде много удовлетворителна по отношение на работата. Вашият новаторски подход ще ви помогне да постигнете желаните резултати в работата. Седмицата е добра за укрепване на връзките ви със семейството. Ще се почувствате обичани. Бъдете лоялни и отдадени на партньора си. Здравето ви ще е наред тази седмица. Дръжте емоциите си под контрол и се концентрирайте върху психическото си здраве.

Скорпион

Седмицата е добра за постигане на целите ви, тъй като конфигурацията на звездите е благоприятна. Възможни са финансови печалби. Времето е добро за инвестиции. Ако искате да закупите имот, това е добра седмица. Очертава се празненство със семейството. Вашите романтични връзки ще се заздравят и ще бъдете щастливи. Бъдете внимателни за инфекции. Кашлицата и настинката може да ви притесняват.

Стрелец

Трябва да сте много внимателни на работното си място, тъй като колегите може да не ви подкрепят и да се почувствате разочаровани. Въпреки това до края на тази седмица нещата ще се подобрят. Трябва да мислите преди да говорите и да внимавате да не нараните и разстроите хората на работното място. Може да сте свръхемоционални този месец, така че трябва да внимавате в отношенията и думите си с други хора, включително членове на семейството. Може да срещнете някой, който си струва и връзката може да прерасне в нещо постоянно. Този месец ще се радвате на добро здраве. Ще се почувствате енергични и болестите от миналото ще изчезнат.

Козирог

Тази седмица ще видите известно подобрение в кариерата си. Недоразуменията на работното място ще бъдат разрешени. Опитайте се да поддържате всички комуникации директни и ясни. Опитайте се да бъдете ефективни и да спазвате крайните си срокове. Някои финансови печалби са посочени тази седмица. Семейството ще ви подкрепя, но трябва наистина да контролирате езика си и да избягвате да казвате обидни неща. Избягвайте спорове с партньора ви. Психическото ви състояние може да не е добро тази седмица.

Водолей

Тази седмица ще бъде добра за кариерата ви. Работата ви ще бъде оценена и колегите ви ще ви гледат високо. Бъдете внимателни с финансите, тъй като се очаква известна загуба. Бъдете особено внимателни с парите. Тази седмица трябва да проявите търпение и разбиране във взаимоотношенията. Ще страдате от проблеми, свързани със съня. Опитайте се да бъдете внимателни, докато шофирате.

Риби

Тази седмица ще бъде особено добра за Риби. Ще бъдете източник на вдъхновение на работното място и има възможност да бъдете възнаградени тази седмица. Финансите ще са добри, но трябва да внимавате с разходите. Не е най-добрата седмица в семейно отношение. Може да се чувстват разстроени. Болки в ставите и сухота в очите може да ви притесняват през този период. Затова се опитайте да спите добре и да спортувате. Поддържайте се добре хидратирани.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay