Сладката история на един голям мъж и едно чихуахуа

Сладката история на един голям мъж и едно чихуахуа
Instagram/Facebook

Понякога животът води до неочаквани обрати. Дори едно нещастно събитие може да постави началото на една вдъхновяваща история. А Боби Хъмфрис е живо доказателство. Културист и "голям мъжага” изненадва всички около себе си с изненадващо решение, което взима  след болезнена случка.

В пост във фейсбук Боби признава, че винаги е бил истински любител на големите кучета, предпочитайки кучета като ротвайлери и отказва дори да обмисли осиновяването на куче от малка порода. Той просто никога не дава шанс на малките кучета да го спечелят.

През 2016 г. неговата съпруга изведнъж го изоставя след 17 години брак. Такъв рязък край на семейния му живот довежда до дълбока депресия и тъмни мисли. Той си спомня: - Това ме тласна до ръба. Станах слаб. Исках да го прекратя. "

Сладката история на един голям мъж и едно чихуахуа Instagram/Facebook

Но за щастие имал Кони,  приятелка, която винаги е до него. Боби е сигурен, че тя му е показала какво е истинското приятелство и чувства, че й дължи цялата подкрепа, която му е дала.

Скоро след това има възможност да й се отблагодари. Тя се мести на място, на което не са позволени кучета и моли Боби да гледа кучето й- чихуахуа  на име Лейди, за неопределен период от време.

Сладката история на един голям мъж и едно чихуахуа Instagram/Facebook

Боби признава, че Лейди не е точно кучето, което иска да бъде около него, тъй като тя не харесва хората, особено мъжете. И както вече знаем, той изпитва същото към малките кучета. Не е имал избор и Лейди отива при него.

Лейди била много тъжна в началото и стояла далече от Боби. Той не издържал да я гледа тъжна и решил да я погали, без значение дали ще го ухапе.

Сладката история на един голям мъж и едно чихуахуа Instagram/Facebook

Когато Кони идва по-късно не може да повярва, че това куче, което мрази всички, спи в скута на Боби. Но това се случва и се ражда нежно приятелство. "Тя ми дава любов, която никога преди не съм получавал”.  Не мога да повярвам как това малко същество открадна сърцето ми.

Но той знаел, че Лейди не е негово куче и че времето им заедно ще свърши. Ето защо той решава да си вземе свое кученце Чихуахуа. Първата му чихуахуа е на име Кира. Той я намерил на улицата и я прибира вкъщи.

Сладката история на един голям мъж и едно чихуахуа Instagram/Facebook

После намерил Харли, Куин и много други кучета, които имат различни проблеми и се нуждаят от спасяване. "Толкова много от тези малки красиви бебета са били малтретирани или се възползвали от тях и аз просто не можех да седя и да гледам как се случва това", казва той.

Сладката история на един голям мъж и едно чихуахуа Instagram/Facebook

В сърцето на Боби има място за всяко чихуахуа в нужда. Той основава фондация за помощ на кучета в нужда, която отнема много време и усилия. "Ние спасяваме чихуахуа, които живеят ужасни животи, злоупотребяват с тях, гладуват, имат увреждания или имат умствени проблеми", казва той. "Ние или им даваме дом, в който никога повече няма да изпитат тези неща”.

Сладката история на един голям мъж и едно чихуахуа Instagram/Facebook

Както виждате, няма нужда да бъдете супергерой, за да направите живота на някого (дори някой малък) по-щастлив. Надяваме се, че тази история ще ви вдъхнови да правите нещо добро всеки ден.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Катаджия спира блондинка: -Госпожо в нарушение сте. Знака не го ли видяхте? Тук движението е само еднопосочно. -Е и к’во - сепнала се блондинката. – Аз да не би да карам в две посоки?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти