Няколко неща, които всяка дама трябва да носи в чантата си

Няколко неща, които всяка дама трябва да носи в чантата си

Дамската чанта е привидно бездънна вещ, която побира огромно количество както полезни, така и безполезни неща. Винаги можете да намерите някои уникални неща в нея и някои от тях може не само да спасят момичето, което ги носи, но и някой друг, който е изпаднал в неудобна ситуация.

Има някои неща, които всяка дама трябва да носи в чантата си:

1. Допълнителен чифт чорапи или чорапогащи

През есента е лесно да влезете в локва и да намокрите краката си. През зимата може дори да се окажете в снежна преспа, да извадите снега от ботушите си и да осъзнаете, че краката ви са мокри. Допълнителен чифт чорапи е необходимо нещо, което да имате в чантата си - това ще ви помогне винаги да бъдете сухи. 

2. Клечки за зъби

На всеки се случва парче храна да попадне между зъбите. За тези ситуации трябва да имаме клечка за зъби, която да ни спаси. 

3. Лична карта

Личните документи винаги трябва да бъдат с вас, тъй като може да ви потрябват навсякъде и по всяко време. 

4. Дъждобран

Понякога дъждът ни изненадва и трябва да бъдем подготвени. Чадърът е по-неудобен за носене, затова дъждобранът е по-добрия вариант. По-малък е, по-лек е и ще ви предпази повече от дъжда. 

5. Данните за вашата кръвна група и телефонните номера на близки роднини

В някои случаи медицинските работници трябва да знаят кръвната група на човек. Освен това, ако внезапно ви се наложи линейка, за медицинските работници ще бъде важно бързо да намерят вашите роднини, за да могат да ги информират къде се намирате.

6. Дезинфектант за ръце

Особено сега, дезинфекцирането на ръцете е изключително важно. Има ситуации, в които нямаме възможността да измием ръцете си с вода и сапун, затова винаги трябва да имаме дезинфектант под ръка. 

7. Слънцезащитен продукт

Слънцезащитните продукти са необходими не само за плажа, а и за всяко излизане навън. Добре е да нанасяте такива продукти винаги, дори през зимата. 

8. Балсам за устни

Устните изсъхват много лесно- при студ, при вятър и т.н., затова е важно винаги да имаме балсам за устни. 

9. Крем за ръце

Тук ситуацията е същата, като при балсама за устни. 

10. Външна батерия 

Може да бъде много неприятно, ако батерията на телефона ни се изтощи, когато сме навън. Телефонът ни е нужен за много неща, така че разхождането навън без телефон не е опция. Ето защо е добре да имате външна батерия в чантата си

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay