Тайната на разтърсващия оргазъм

Оргазмът е нещо, за което трябва практика, определен подход и спазване на съветите на сексолозите

Тайната на разтърсващия оргазъм

За мнозина е достатъчно само да се отпуснат, за да постигнат сексуалната наслада, а за други това не е така и то се превръща в проблем, който не е лесен за разрешаване.

Първото условие за сексуалното удовлетворение е отпускането. Едно напрегнато тяло не може да се наслади на момента и да стигне до оргазъм. Докато освободеното тяло – обратно – ще чувства всяко едно докосване и от само себе си ще отвърне с вълна от блаженство.

Обърнете внимание как дишате. Дълбокото дишате преди, по време и след оргазъма ще ви донесе незабравими усещания. Именно дишането с пълни гърди и корем ще удължи оргазъма.

Ако все още не ви е комфортно, пробвайте движение с таза и леко поклащане на бедрата. Може да не сте загрели точката G и просто да ви трябва повечко време.

Не се опасявайте да стенете или дори да викате от удоволствие. Не се сдържайте – иначе това състояние създава напрежение, не допуска отпускането на тялото и получаване на удоволствие.

Не се страхувайте от експериментиране с позите, понякога напълно неочакваната поза може да ви донесе буря от усещания и ярък оргазъм.

За да достигнете върха, забравете какво ви тревожи, оставете го за после и си дайте възможността са получите удоволствие от секса, партньора и от момента.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay