Дневен хороскоп за четвъртък, 23 март 2023 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 23 март 2023 г.

Овен

Днес може да има емоционални възходи и падения. Не се опитвайте да заблудите хората. Те могат да видят направо през вас. Изблици на положителна енергия ще изскочат от нищото, за да ви напомнят за вашата по-важна цел. Опитайте се да не потънете толкова много в тежестта на деня, че да не успеете да забележите възможности, които възникват.

Телец

Този ден ще бъде изпълнен с много вълнуващи изненади за вас. Подходете към него с благодарност и ще бъдете изумени от броя на нещата, които изглежда естествено протичат по пътя ви. Вашето щедро сърце ще бъде възнаградено по неочаквани начини. Вероятно ще се появят стари приятели. Отворете се за разговори. Действайте спонтанно и с голяма доза страст.

Близнаци

Днес трябва да нарушите правилата и да влезете в нова сфера - нов начин на мислене или начин на живот. Днес тази тенденция е на фокус, тъй като емоционалните изблици привличат вниманието към промените. Сърцето ви може да иска да тръгне по един път, докато мозъкът ви иска да поеме по друг. Поемете дълбоко въздух и вдъхнете вълна на спокойствие в ситуацията, преди да продължите.

Рак

Налейте си утешителна чаша чай днес. Вземете горещ душ или дълга вана. Накратко, поглезете се. Може да хващате допълнителното напрежение на хората около вас. Вие сте чувствителна личност. Потупайте се по гърба и внимавайте за внезапни движения на другите.

Лъв

Възможно е хората да са малко разстроени от някои от скорошните ви действия или думи. Непринудената забележка, която направихте преди няколко седмици, ви настига. Това, което смятате за приятелски, безгрижен спаринг, може действително да навреди малко на нечии чувствителни емоции, особено днес. Мислете преди да говорите.

Дева

Това е вълнуващ ден за вас. Можете да постигнете доста. Вашата интуиция е особено изострена и чувствителността ви е силна. Компютрите може да ви дразнят днес. Възможно е да се разтревожите, ако лаптопът ви се срине. Записвайте файловете си често. Имайте предвид, че това е просто машина. Не позволявайте да надделее.

Везни

Може да сте малко нервни, дори без кофеин. Внезапните действия могат да накарат хората да откачат, тъй като хората така или иначе ще бъдат на ръба днес. Запазете изненадите за друг път. Ако трябва да кажете на шефа си, че отивате на почивка за известно време, сега не е моментът. Отпуснете се, за да успокоите душата си.

Скорпион

Нещата може да идват към вас от всички ъгли днес. Рано или късно ще бъдете принудени да предприемете действия. Може да изглежда, че стените на стаята бавно се срутват. Налягането нараства и въздухът застоява. Излезте да потичате. Упражнението ще ви помогне да освободите част от този натиск, който чувствате.

Стрелец

Вие може да сте развълнувани от някаква идея днес, но за съжаление никой друг може да не е. Изскачате с ентусиазъм само за да се ударите в тухлена стена. Едната ви страна може да е комуникативна и остроумна, докато другата е объркана. Двете страни всъщност не се свързват добре, така че може би трябва просто да се скриете. Задръжте идеите си и запазете представянето им за по-късен ден.

Козирог

Голяма част от днешния ден ще бъде продължение на вчерашния, но може би с малко повече интензивност за вас. Има допълнително бръмчене във въздуха, като смущения в радио. Този фонов шум може да не осигури най-добрата среда за работа, но трябва да можете да навигирате без проблем. Изключете бърборенето и продължете напред.

Водолей

Днес е един от онези дни, в които може да се почувствате сякаш четирима души държат по един от вашите крайници. Хората се дърпат, а вие се разтягате във всички посоки. Отделете малко време за себе си и ясно заявете нуждите си пред другите. Кажете коя е най-добрата ситуация за вас.

Риби

Днес във вас има емоционална интензивност, която се гърчи, за да намери изход. Вероятни са внезапни изблици, така че сдържайте нрава си. Обградете се с добри приятели, които могат да подкрепят непостоянните ви чувства. Търсете приятели, които са внимателни слушатели. Те може да изпитват същото силно напрежение и да не се нуждаят от допълнителна тежест.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay