Дневен хороскоп за четвъртък, 6 октомври 2022 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 6 октомври 2022 г.

Овен

Направете романтична вечеря на любимия човек тази вечер, Овен. Украсете къщата си със свещи и създайте настроение, което ще успокои нервите и душата. Чувството ви за романтика е точно в целта.

Телец

Когато става въпрос за романтични връзки, може да откриете, че играете повече на игра на криеница, отколкото на комбинирани усилия за приятелство, доверие и честност. Възможно е нарочно да се опитвате да се скриете, за да тествате издръжливостта на опонента си. Може би искате да предприемете нов подход сега - такъв, който включва усилие за свързване, вместо за дистанциране.

Близнаци

Склонни те да бъдете малко непостоянни, когато става въпрос за любов и романтика в момента, Близнаци. Ключът за вас сега е свободата. Проблемът с това мислене е, че може да бъде изтълкувано погрешно. Вашият партньор може да мисли, че просто вече не се интересувате от него. Напомнете му, че е добре да обичате някого, като същевременно имате нужда от време и пространство.

Рак

Обърквате се, когато се заслушате в сърцето си. Може би се чувствате измамени, когато обектът на вашето желание не ви обръща внимание през цялото време. Основната сигурност на вашето същество е ваша отговорност, а не на някой друг. Намерете начин да включите мечтите си в мечтите на другите, вместо винаги да работите към цели от противоположните страни на спектъра.

Лъв

Вашето приказно въображение за това как трябва да протича вашият романтичен живот ви свързва с много различни възможности. Независимо дали го осъзнавате или не, оптималната ситуация, която търсите, е в ръцете ви. Уверете се, че не се опитвате да манипулирате определен човек, за да ви угоди. Ако не сте щастливи във връзката си, може би трябва да намерите нов партньор.

Дева

Мечтите ви се развиват доста добре в главата ви, Дева, но проблемът сега е как да ги превърнете в сценарий от реалния живот. Внимавайте с твърде интелектуалния подход. Когато става въпрос за взаимоотношения, нещата обикновено не се случват логично или рационално. Ще трябва да оставите много неща на случайността, така че просто се научете да се справяте с това, което предстои.

Везни

Любовта и личните отношения вероятно ще придобият много по-романтичен тон. Очите ви са склонни да блестят, докато говорите или дори мислите за човека, на когото държите най-много. Безпогрешният блясък, който ви заобикаля, вероятно ще привлече другите на ваша страна, дори ако не сте на пазара за романтична връзка в момента.

Скорпион

Що се отнася до отношенията с другите, внимавайте, когато настоявате всичко да се прави по вашия начин. Възможно е да имате толкова големи очаквания от партньора си, че той никога няма да може да отговори на вашите стандарти. По принцип вие подготвяте сцената за провал, като изисквате човекът за вас да спазва определен модел.

Стрелец

Вашите фантазии могат да се сбъднат, особено що се отнася до връзките, Стрелец. Това може да е моментът, за който винаги сте мечтали, така че се пригответе. Привлекателният, романтичен човек в ъгъла ви е държал под око цяла нощ. Сърцето ви бие по-силно отвсякога. Напомнете си, че всички мечти могат да се сбъднат в ден като днешния.

Козирог

Докато обикновено се стараете всичките ви романтични връзки да са изключително спокойни, може да откриете, че това не винаги е възможно. В момента вашата връзка преживява пауза, което може да бъде трудно да се коригира. Времето наистина е единственото нещо, което вероятно ще разреши този проблем. Не забравяйте, че всичките ви връзки не винаги могат да вървят точно по план.

Водолей

Творчески проект, върху който сте работили, може да достигне своя кулминационен връх, Водолей. Обсъждайте напредъка си с другите, за да получите честна обратна връзка за работата си. Едно произведение на изкуството трябва да предизвика някаква реакция в друг човек. Помислете за начини, по които можете да предизвикате хората около вас с таланта си.

Риби

Имайте предвид, че любовта ще се крие от вас днес. Има нещо фантастично в начина, по който ще се прояви тази нова романтика, така че се пригответе. Не си мислете, че любовта винаги трябва да бъде планирана и пресметната. Има силно чувство за спонтанност, свързано с обекта на желанията ви. Не отхвърляйте тези, които не изглеждат достатъчно практични или уравновесени за вас.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay