Дневен хороскоп за вторник, 27 септември 2022 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 27 септември 2022 г.

Овен

Може да получите обаждане от ваш близък, който в момента е болен или е претърпял операция. Можете да организирате онлайн среща с него, както и с други общи приятели, за да го окуражите. Така можете да обмените интересни идеи и да си прекарате добре!

Телец

С планетарната атмосфера днес вашата чувствена природа е в пълен разцвет. Ако наблизо има романтичен партньор, този човек трябва да бъде нащрек! Може да има много други хора около вас, така че няма да ви остане възможност да останете сами. Имайте търпение!

Близнаци

Днес ще предприемете роля на медицинска сестра. Любовният партньор може се почувства зле и да прекарате време в опит да му помогнете. Не прекалявайте. Тук може да става дума за психологически фактори. Вашият приятел може да изпита ревност от вниманието, което отделяте на семейството и приятелите. Бъдете внимателни.

Рак

Като цяло сте фокусирани върху материалния свят, но нещо в енергията, генерирана от днешните планетарни подравнявания, ви кара да погледнете отвъд тях. Ще се замислите радостите и болките от минали семейни събирания и ще се чудите как те влияят на живота ви сега. Това е положителен, лечебен процес, така че не се борете с него. Няма да пречи на случващото се около вас.

Лъв

Ще се срещнете отблизо с практики по медитация. Този вид дейност може да направи чудеса за укрепване на връзката между тези, които я извършват. Насладете се на деня си.

Дева

Щастието цари в дома, тъй като всеки усеща как енергията се променя, Дева. Изглежда, че краят на един цикъл върви към приключване и сега сте свободни да започнете ново пътуване на прераждане. Вие, преди всичко, сте склонни да почувствате силен прилив на интуиция, който може да разкрие предстоящи положителни събития за вас и близките ви. Няколко съмнения може да помрачат впечатленията ви, но не им обръщайте внимание.

Везни

Може да започнете да планирате пътуване за един месец, може би с образователна цел, като например да посетите семинар. Може да сте се съгласили на бизнес пътуване в чужбина. Сега се чувствате особено енергични, ентусиазирани и оптимистични. Справихте се добре благодарение на вашата усърдна работа и трябва да продължите по този път.

Скорпион

Инстинктът и решителността ви водят към нетрадиционни планове за правене на пари, Скорпион. Може да се обърнете към финансов консултант или друг професионалист. Това е възможност да възстановите банковата си сметка. Може да имате предвид бъдещи покупки, може би дори нов дом. Обмислете внимателно плановете си, преди да продължите. Ще искате да сте сигурни, че е това, от което се нуждаете.

Стрелец

Днес може да почувствате страстно влечение към някой, който може би си изкарва прехраната с право, преподаване или издателска дейност. Разговорите с този човек биха могли да засегнат някои дълбоки въпроси, като духовни теми, човешката психика или Вселената. Разходете се по-късно, за да прочистите главата си.

Козирог

Денят ще бъде спокоен за вас и вашия партньор, Козирог. Бихте могли да прекарате известно време в размисъл върху минали постижения и бъдещи цели. Важно е да получите ясна представа за миналото, за да можете да направите изводи и работещи планове. Ако имате семейство, вероятно ще се поинтересувате от дейности, които ще се харесат на всички. Отделете малко време да се съберете, когато е възможно. Оставете напрежението зад гърба си.

Водолей

Цялата положителна енергия, генерирана от небесната атмосфера, изглежда се събира днес, докато изпитвате прилив на чувствена страст към романтичен партньор. Една неочаквана среща може не само да изпълни това желание, но и да ви сближи. Ако все още не сте се ангажирали, очаквайте да го обсъдите тази вечер. Бъдете сдържани. Вашият любовник може да изпадне в паника, ако натискате прекалено силно.

Риби

Обаждане от някого, когото не сте чували от известно време, може да предизвика смесени чувства. От една страна, вероятно се радвате да възобновите контакта с този човек. От друга, това може да създаде допълнителни емоции за вас - сякаш вече нямате достатъчно в чинията си! Говорете с друг приятел за това как се чувствате, за да можете да се насладите на вечерта.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay