Дневен хороскоп за вторник, 6 декември 2022 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 6 декември 2022 г.

Овен

Днес със сигурност сте в странно настроение. Вярно е, че нещата вървят гладко през последните няколко дни, но внимавайте да не бъдете заблудени. Гордостта предшества падението, както се казва. Днес трябва да внимавате с поведението си към любимия. Отношението на партньора ви може да ви разочарова, но вие сте този, който се е отклонил от реалността. Стойте далеч от всякакви задействащи точки, които биха могли да избухнат в спор.

Телец

Днес ще бъдете сякаш сте в нов и изпълнен с надежда свят. Хората, които срещате, ще бъдат сърдечни и грижовни, а бъдещето ще изглежда като светло, привлекателно място за живеене. С други думи, това е като приказен сън и будилникът скоро ще ви събуди. Вярно е, че прекрасното усещане няма да продължи дълго, така че се възползвайте от деня. Реалността понякога е сладка.

Близнаци

Тъй като сте склонни да обмисляте всичко в момента, ден като този не може да бъде нищо друго освен полезен. Напоследък ви беше трудно да намерите удовлетворение в царството на познатия свят, но днес ви се предлага пътуване в друго възприятие, такова, което е нематериално и нереално. Може да го намерите за задоволително, особено ако опитате някаква артистична, езотерична или религиозна дейност.

Рак

Има дни, в които се чувствате прекрасно, без да можете да отдадете чувството на някое реално събитие. Разбира се, рационалният ви ум ще търси причина за вашето щастие. Но ако преброите колко пъти правите неща против волята си, става очевидно, че логиката и разумът не винаги са приложими в този свят. Дори не се опитвайте да разберете. Просто се насладете!

Лъв

Предстоящият ден трябва да е отличен за вас. През последните няколко дни търсите смисъла на живота. Има промени в основното ви занимание, нови връзки, избухнали амбиции. Днес можете да оставите цялото това душевно търсене да си отиде. Вероятно ще приготвите огромна смес от цялото изживяване и ще сте благодарни за вълнуващия живот, който водите в момента!

Дева

Вероятно ще бъдете напълно в синхрон с предстоящия ден. Разбира се, изкушаващо е да избягате от реалността и трудностите на момента. Но в други моменти, когато сте толкова състрадателни и ви е лесно да слушате, като днес, животът е наистина възнаграждаващ. Хората намират вашата компания за успокояваща и приятна и е вероятно да ви благодарят за това.

Везни

Не се опитвайте да контролирате случващото се днес, защото няма да можете да проумеете какво се случва. Как би могло да бъде иначе, когато колективните течения се намесват в живота ви? Може да направите малко душевно търсене, защото може да почувствате, че сте само песъчинка в огромна вселена. Огледайте се за някои от отговорите.

Скорпион

Този вид странен ден не се случва често. Ще изглежда така, сякаш вече не знаете какво искате. Имате ли йена, за да излетите за другия край на земното кълбо? Хората няма да ви разберат и ще си помислите, че е безсмислено да се обяснявате. Най-доброто нещо, което може да направите, е да се откъснете от обичайните си дейности и да отидете на разходка. Нямате какво да губите.

Стрелец

Други страни представляват ли реални възможности за вас? Това е въпрос, на който скоро ще трябва да отговорите. Това може да е вярно, но може и да е илюзия, която ви дава опростено обяснение за неудовлетворението, което изпитвате сега в професионалния си живот. Помислете за това, защото от това зависят някои важни решения, които предстои да вземете. Вие също не сте единственият, който трябва да имате предвид.

Козирог

Ще си помислите, че това е странен период. Не е! Просто днес няма да е като другите. Огледайте се и ще видите, че хората са или депресирани, или се опитват да поддържат добра фасада. Сякаш много хора - особено вие - се сблъскват с мечтите си, без да могат да действат спрямо тях. Това не е лесна ситуация.

Водолей

Днес може да получите шанса да предприемете околосветско пътешествие, за да посетите приказни дворци и да изпитате вечна любов, и всичко това – напълно безплатно! Това може да ви се стори като илюзия. Досега сте научили от личен опит, че страната на фантазиите е за Мики Маус.

Риби

Днес ще се носите по течението. Няма да говорите, ще ви се спи и настроението ви няма да е най-доброто. Върнете се в романа си и правете възможно най-малко, защото това е, което искате да правите. Не се тревожиете, този период ще отмине. И знаете ли какво? Вие не сте сами тук. На всеки се случва от време на време.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay