Дневен хороскоп за събота, 26 ноември 2022 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 26 ноември 2022 г.

Овен

Забелязали ли сте как закъсненията се случват по-често? Днес няма да е изключение. Нещо, което чакате, отново се бави. Възможно е формулярът за поръчка да се е изгубил или да е имало някакво непредвидимо забавяне при изпращането му до вас. Дори с мекия си темперамент на Овен, започвате да се дразните малко! Всичко ще бъде разрешено скоро.

Телец

Излезте навън и се раздвижете! Ако успеете да си вземете почивен ден, това би било подходящо време да освободите малко енергия. Обичаше да се състезавате, когато бяхте малки. Помните ли колко вълнуващо беше да сте първи на върха на хълма? Ще откриете, че животът ви може да бъде значително обогатен, ако намерите начин да възродите подобни чувства.

Близнаци

Посветете деня на вашите деца или партньор. Може да протестирате, че е твърде трудно да намерите време да им отделите вниманието, което заслужават. Нямате време за себе си, още по-малко за някой друг. Във всеки случай вероятно ще се почувствате раздвоени между това, което се очаква от вас и това, което смятате, че реалистично можете да дадете. Ако искате да разсеете вътрешното напрежение, внимавайте с изборите, които правите през следващите няколко седмици.

Рак

Приятел или член на семейството бавно трови връзката ви. Неразбирателството между вас двамата в крайна сметка ще се окаже полезно в дългосрочен план. Защо? Това ви кара да осъзнаете колко неудобно се чувствате с неясни, зле дефинирани взаимоотношения. Днес ще е подходящ ден да комуникирате с въпросния човек. Вероятно ще намерите резултатите задоволителни.

Лъв

Напоследък сте социална пеперуда! Общителната фаза, в която се намирате в момента, изисква много енергия. Привличате се от някои от новите си познати, но се дразните от други. Един по-специално ви причинява истинско безпокойство днес. Имате два избора. Или изоставете напълно новата си група приятели, или изгонете човека, който ви създава проблеми.

Дева

Тънката ви кожа се усеща още по-тънка от обикновено днес. Ако случайно станете свидетел на избухване на насилие на улицата, на работа или по телевизията, внезапно осъзнавате своята уязвимост. Не позволявайте да ви изплаши и да се скриете. Като един от малкото останали пазители на намаляващите запаси от доброта в света, вие носите отговорност.

Везни

Хората понякога казват, че сте малко агресивни в подхода си. Но днес се чувствате малко уморени да водите атаката на бойното поле. Можете да се обърнете много от приятелите си, които могат да ви научат да мислите за нещата относително, без да си позволявате да бъдете емоционално ангажирани във всяка ситуация. Опитайте се да се отпуснете за разнообразие!

Скорпион

Днес може да сте малко свръхчувствителни. Възможно е да бъдете раздразнителни и конфликтни, когато започнете да подозирате, че дългосрочните проекти може да не са завършени. Дойде време за равносметка. Вероятно има основателна причина да не сте успели да завършите проекта, който сте предприели преди няколко месеца. Съветите от другите трябва да ви насочат в правилната посока.

Стрелец

Няма смисъл да се опитвате да разберете днешния ден. Голяма част от това, което се случва, се случва на несъзнателно ниво и не подлежи на никакво рационално обяснение. Може да сте сънували сън, достоен за професионално тълкуване. Ако можете да издържите да изключите интелекта си, това може да е много печеливш ден за вас.

Козирог

Това е объркващ период за всички нас. Но без съмнение сте забелязали това. При такива обстоятелства някои хора стават по-твърди от всякога, защото се съпротивляват на драматичната промяна. Опитват се да спазват традицията. Вашата чувствителност на Козирог ви прави много възприемчиви към миналото, но настоящите условия трябва да ви вдъхновят да се откажете от някои от вашите убеждения.

Водолей

Какво имате да губите? Планетите ви разтърсват с надеждата да ви отърват от старите ви цели, за да направят път за нов растеж. Изпитвате съмнение там, където някога е имало само сигурност. Когато обмислите най-лошото, което може да се случи, може да ви помогне да осъзнаете, че това, към което се вкопчвате, всъщност не е толкова важно. Време е да се освободите и да започнете наново.

Риби

Вие не сте единствените, които могат да решат проблемите си. Вярвайте, че има други, които са способни да разберат. Тези, които искат да ви помогнат, са мотивирани само от любов, без скрити мотиви. В природата ви е да бъдете скептични, но тези хора съществуват. И познай какво? Можете да общувате с един от тях днес!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay