Дневен хороскоп за събота, 8 октомври 2022 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 8 октомври 2022 г.

Овен

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Ангажирани сте с парични въпроси. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Телец

Интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Бъдете внимателни ако развивате семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Утре ще се чувствате подмладени .Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си "младежките” си изпълнения. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Близнаци

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Професионалните Ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата Ви няма да Ви тревожи. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Голяма част от Близнаците са завладени от мисълта за материални загуби. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Рак

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се "възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. За търсещите работа събота е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Лъв

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Изясняват се нещата и в любовта. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Дева

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Не прекалявайте с похапването. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Бъдете оптимисти.

Везни

Денят е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Събота е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Скорпион

Денят е активен и трябва да вярвате в силите си. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Стрелец

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Утре дайте инициативата на другите.

Козирог

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Водолей

Денят е привидно труден, но и успешен. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Бъдете внимателни при работа с пари. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Риби

В чудесно състояние на духа сте. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утре дайте инициативата на другите.

Източник: chernomore.bg

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay