Дневен хороскоп за петък, 18 ноември 2022 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 18 ноември 2022 г.

Овен

Обуйте си туристическите обувки. Страхът от неизвестното може да ви е накарал да отложите определени пътувания. Ако днес се появи възможност за пътешествие, не я пропускайте. Глупаво е да избягвате живота.

Телец

Нещо в момента ви принуждава да бъдете повече гражданин на света от обикновено. Може да намерите това за малко обезпокоително. Чувствате се така, сякаш корените на вашата идентичност, като семейния ви произход и социално положение, се разпадат малко по малко. Успокойте се с мисълта, че вашето семейство просто се променя и разширява. Ще се стабилизира отново на друга, по-висока равнина.

Близнаци

Вашето обкръжение в момента се променя. Може би кръгът ви от приятели вече е претърпял голяма промяна. Факт е, че вече нямате толкова много предразсъдъци за хората, които срещате и вече не търсите само определен тип хора за приятели. Приемате всеки, който дойде. Може да не го осъзнавате, но вашето отношение сега е напълно различно от едно време.

Рак

Рак, вие демистифицирате концепцията за талант. Някога гледахте завистливо другите хора и си мислехте: "Иска ми се да имах такава естествена способност". Сега разбирате, че човекът, който е събудил вашата завист, е просто някой, който е имал самочувствието да отиде на работа и да усъвършенства и развие способност. Това е въпрос на упорита работа, вяра в себе си и смелост пред риска. Вие също можете да го направите!

Лъв

Мислите ли да започнете собствен бизнес? Това, че работите за себе си, не означава автоматично, че ще имате повече свобода. Разбира се, вие ще бъдете свой собствен шеф, но също така ще носите цялата отговорност за успеха или провала на вашето предприятие. Ако се откажете, всичко ще рухне. Помислете за това. Базирайте решението си на реалността, а не на фантазията.

Дева

През следващите няколко дни е вероятно да достигнете до измерения на възприятието, за които никога не сте подозирали. Може би ще осъзнаете определени енергийни феномени, пикови преживявания или други силно чувствителни състояния на съзнанието. Не се плашете. Вместо това проучете какво могат да предложат тези светове. Наученото ще ви помогне да се справите с чувствителността си.

Везни

Често огнени темпераменти като вашия са привлечени да се борят за велики каузи въпреки по-добрата преценка на по-земните хора. В резултат на това имате голям лидерски потенциал, който може да се появи днес. Вашата смелост, ентусиазъм и енергичност ще бъдат заразителни, когато се качите на сцената.

Скорпион

Вашият оптимизъм вероятно ще получи малко тласък днес. Запомняща се емоционална среща може да бъде източник на допълнително усърдие. Или може да извлечете голямо удовлетворение от това да сте част от определена група. Досадните задължения на ежедневието ще бъдат забравени поне днес. Изгледите са само положителни!

Стрелец

Може би трябва да спрете задръжките си за деня и да оставите мечтите си да ви водят. Например, може да си представите, че необходимостта от избори е изчезнала. Или може да си позволите почивка от ежедневните задължения. Със сигурност би било облекчение.

Козирог

Това е типът ден, който ви харесва. Климатът е положителен и енергията тече гладко. Сякаш имате магическа пръчка. Вършите задачите с лекота! До тази вечер почти не сте изразходвали енергийните си нива. Вашето семейство ще бъде много щастливо да прекара известно време с вас.

Водолей

Ако светът се срине днес, няма да ви мигне окото. Източникът на вашето блаженство може да бъде нов човек в живота ви. Може би сте страстно влюбени? Можете да се поддадете на магията. Оставете го да разкрие положителните страни на вашата личност, но все пак запазете разума си!

Риби

Може да сте преживели някои емоционални разочарования напоследък, но днес ще върнете вярата си в любовта. Всичко, което трябва да направите, е да действате. Вашият реализъм ви пречи да се надявате на невъзможното. Предпочитате да отидете на работа, за да постигнете целите си, отколкото да се занимавате с илюзии. Наистина е по-вероятно да постигнете резултати от себе си, отколкото от други хора.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay