Дневен хороскоп за сряда, 7 декември 2022 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 7 декември 2022 г.

Овен

Днес можете да очаквате някои разногласия с вашия партньор. Може да реагирате прекалено. Ако го направите, то е само защото климатът от последните няколко дни ви е накарал да се чувствате по-уязвими от обикновено. Вашата склонност е, когато сте изправени пред напрежение, да бъдете първият, който отстъпва. Опитайте се да не го правите този път. Понякога саможертвата идва на твърде висока цена.

Телец

Днес ще бъдете конфронтационни. Това идва след няколко седмици въздържане от открито критикуване на други хора. Имате особено силни чувства по отношение на всичко, което засяга дейности извън семейството. Експлозията е неизбежна. Изразете себе си. Утре всички отново ще бъдете най-добри приятели!

Близнаци

Сигурно се чудите какво се случва по света? От една страна, имате хуманистични и хармонични мисли за вашето семейство и работна среда. От друга страна, вие също имате дълбоко желание да унищожите всичко, за да започнете на чисто! Ще трябва да изберете. Във всеки случай, предвид сегашния климат и огъня във вас, всякакъв вид компромис ще се окаже труден. Не прекалявайте!

Рак

Може да планирате бъдещето, но все пак се оказва, че трябва да направите избор, който ще отекне далеч след следващите няколко месеца. Възможно е да се наложи да обмислите да изпратите децата си в ново училище например или да решите да се преместите в другата страна. Разбира се, това са големи решения, но вярвайте, че няма да ги вземете сами. Вашите близки имат думата по тези въпроси!

Лъв

Днес ще бъдете нестабилни! Никой няма да посмее да ви противоречи. Имате потенциала да се ядосате наистина. Вместо да казвате неща, за които по-късно може да съжалявате, запишете мислите си. И ако чувствате нужда да се изкажете, направете го публично.

Дева

Не се колебайте да говорите за това, което е правилно, дори ако това означава да се изправите срещу някой с власт. Така да бъде. Най-малката несправедливост не може да бъде толерирана. Когато изразявате мнението си, както се чувствате задължени да направите, това кара другите да ви уважават. Това ви носи огромна полза!

Везни

Никой никога не ви е обвинявал в прекалена дипломатичност. Всъщност, тъй като нямате угризения да кажете това, което мислите, устата ви редовно ви създава проблеми. Вярно е, че словесните ви изблици често облекчават напрежението в трудни ситуации, но има моменти, когато любезните думи са по-ефективен начин да изложите нещо. Защо не опитате?

Скорпион

Има известна вероятност да се раздразните от някой близък днес. За каквото и да се карате, в основата на това е вашето разочарование и загриженост, че приятелството ви може да приключи. Опитайте се да не реагирате прекалено. Изразявайте се деликатно.

Стрелец

Нещо ви е прихванало днес. Един иконоборски дявол във вас е решен да разруши всяка конвенция, особено в света на изкуството. Сънувахте ли, че имитатор е откраднал една от вашите идеи и е направил състояние с нея? Ако бяхте изкуствовед, щяхме да очакваме да възхвалявате авангарда.

Козирог

Ако се занимавате с професия, подобна на тази на майка ви или баща ви, днес може да се съмнявате дали изборът е бил ваш или предрешен. Поехте ли тази кариера по собствено желание? Ако не, какво наистина трябва да направите с професионалния си живот? Чувствате се непокорни и копнеете за повече независимост. Може да искате да намерите повече свобода в рамките на съществуващата си кариера.

Водолей

Повечето хора формират мнението си въз основа на това, което им е казано от няколко души, за които се предполага, че знаят за какво говорят. Днес нямате търпение за тези склонности. Всъщност се изкушавате да използвате вулгарен език само за да шокирате псевдоинтелектуалците. Уви, не можете да го направите. Те просто ще повдигнат вежди и ще се обърнат.

Риби

Ако се занимавате с изкуство, предстоящият ден ще бъде светъл за вас. Изпитвате силно желание да обедините хората в преследване на някакво артистично начинание. Слушайте копнежите си. Вероятно сте проницателен търсач на таланти или най-малкото човек, който е в състояние да подобри талантите на други хора.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay