Стягай багажа и създавай спомени

Чакането на лятото, за да си починем е нещо като започването на диета от следващия понеделник. Ако отлагате щастието си до следващото лято, то има голяма вероятност така желаните моменти да бъдат пропуснати или да се изплъзнат между пръстите ни. За това, създайте организация на ежедневието си, която ви позволява да следвате собствения си ритъм на живот и разбира се, да бъдете щастливи и удовлетворени.

Стягай багажа и създавай спомениPinterest

Трудно е да избягаме от зоната на комфорт, но ако се ограничим само с нея едва ли ще преживеем всички емоции, за които тайно мечтаем. Попадането във въртележката на живота е неизбежно, но не бива да позволяваме тя да погълне личността ни. Не забравяйте да отделяте време, в което да пътувате, да създавате спомени с любимите си хора или просто да правите това, което обичате.

Стягай багажа и създавай спомениPinterest

Ако сте отпочинали, щастливи и спокойни, продуктивността ви също ще се подобри и бързо ще спечелите похвали на работното място. От там нататък ще започнете да усещате позитивната промяна, както в професионален, така и в личен план. За това, стягайте куфарите, обадете се на приятел и отидете да създавате спомени. Няма нищо по-ценно от добре прекараното време и хубавите моменти!

Стягай багажа и създавай спомениPinterest

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се хвали на приятелката си: -Днес си купих специална поилка за морските ми свинчета. Представяш ли си? Там има едно копче, като го натиснеш и пуска вода в купичката. -Е те, морските...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти