Коледа идва с аромат на вкусна храна и празнични награди от 24 Kitchen

Споделeтe вкуса на Коледа и спечелете наградa!

Коледа идва с аромат на вкусна храна и празнични награди от 24 Kitchen

Отново е онова време от годината, когато мечтаем за дългите уютни вечери у дома, в които с блажено спокойствие посягаме към чашата гореща напитка, докато навсякъде се разнася аромата на любимия коледен сладкиш. Същото вълшебно ухание, което всяка зима пристига с ледения чар на декември и води със себе си завладяващия празничен дух. Знаете ли кое е още по-хубаво? Скоро всичко това ще бъде съвсем реално.

Коледните лампички, озаряващи празничната маса, и миговете с най-близките хора са идеалният начин да посрещнем идващата 2016-а, при това гарнирана с награда. Вярно е, че не богатата трапеза е най-важна, но понякога храната е толкова вкусна, че просто трябва да я споделим с всички, особено във Facebook. Затова, съвсем в духа на Коледа, 24 Kitchen раздава подаръци, които ще зарадват всеки любител кулинар.

Всички зрители и фенове на телевизионния канал имат възможност да се включат в играта "Сподели вкуса на Коледа" в периода от 7 декември 2015 г. до 7 януари 2016 г. Необходимо е единствено да се регистрират в сайта на http://xmas.24kitchen.bg/, където всеки участник трябва да избере една от 20-те рецепти, представени в шестте най-популярни коледни предавания на 24 Kitchen, и да я сподели в своя Facebook профил. Така той автоматично влиза в томболата за награди. Участниците могат да споделят по една рецепта дневно и до 20 рецепти за целия период на играта. Това никак не е трудно, особено предвид засиления трафик на храна върху масата по празниците.

Наградите са разнообразни почти колкото играчките на коледната елха и ще бъдат раздавани на дневна и седмична база. Дневните награди са готварска престилка, таймер за готвене във формата на яйце и дървена дъска за рязане.

Седмичните победители пък 24 Kitchen ще зарадва с 10 ваучерa за пазаруване от верига магазини Billa на стойност 100 лв., с които всеки спечелил ще може да купи продуктите, нужни за приготвянето на споделената от него рецепта. А за да има и с какво да занесе покупките у дома, към наградата е включена брандирана чанта за пазаруване. Победителите ще бъдат обявявани всеки понеделник на официалната Facebook страница на 24 Kitchen, където празничното настроение вече струи.

Сега, нека се потопим във вкусни приключения с аромат на щастие – все пак Коледа е съвсем близо и трябва да се подготвим. Коя е любимата ви рецепта? 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay