Връзка със зодия Риби: Всичко, което трябва да знаете!

Връзка със зодия Риби: Всичко, което трябва да знаете!

Ако се срещате или дори сте влюбени в представител на зодия Риби, има някои неща, които трябва да знаете: те са супер чувствителни, емоционално непредсказуеми и жадни за творчество. Те са склонни да витаят в облаците, но тези водни знаци имат толкова много дълбоки чувства и фантазии, които се крият точно под повърхността. Те са невероятно романтични, интуитивни и емпатични. Между другото, те са невероятни и в леглото.

Но какви са Рибите в любовта и какво е усещането да бъдете с човек, роден в този знак?

Какво търсят Рибите в една връзка?

Зодия Риби се символизира от две риби, плуващи в противоположни посоки. Въпреки че тези морски създания се движат в две сфери - фантазия и реалност - те са свързани чрез неразрушима, невидима нишка. По същия начин Рибите търсят партньорство, което съществува в множество измерения, свързвайки физическия и духовния свят. Рибите са привлечени от артисти и мечтатели (и понякога скитници), които изразяват своята креативност в своите мечти, музика и романтика.

Безграничното обожание е основен компонент на всяка връзка с Риби. Но това не означава, че те изискват огромни букети от рози и кутии с шоколадови бонбони – всъщност Рибите са известни с живото си въображение, така че колкото по-изобретателни сте с романтичните си чувства, толкова повече те ще се окажат безпомощни. Безплатен съвет: Тяхна слабост са романтичните жестове като рецитиране на стихотворение, независимо колко изтъркано е то.

Какви са Рибите в любовта?

Рибите са най-чувствителният, емпатичен знак от зодиака. Така че, независимо дали отивате на кино, посещавате курс по керамика или просто хапвате нещо на крак, Рибите винаги са в разгара на духовно пробуждане. Това не означава, че винаги ще показват чувствата си. Рибите са емоционални, но те не са непременно най-добрите в изразяването на вътрешните си преживявания.

Съответно, не винаги можете да разчетете своя любим мъж Риби. В един момент те може да са екстровертни, а в следващия избягват зрителен контакт. Колкото повече време прекарвате с мъж Риби, толкова повече ще се научите да разбирате тези фини промени в енергията му. Но дори и в една здрава, дългосрочна връзка, може да има аспекти, които все още са забулени в мистерия.

Какъв е сексът с Риби?

Те нямат репутацията на Скорпион или Телец, но Рибите всъщност са страхотни в леглото. Всичко се свежда до три неща: те имат супер богато въображение; те не са осъдителни и готови да опитат почти всичко; те са естествени и никога не се отказват в стремежа си да ви спечатлят.

Кои зодиакални знаци са най-подходящи за Риби ? 

Тъй като другите водни знаци от зодиака ходят по суша, партньорството с Рак или Скорпион може да бъде доста заземяващо за Риби. Те просто се хващат един друг. По същия начин, Дева (противоположният знак на Риби) също е знак, известен със своята щедра природа, която може да бъде чудесна комбинация с нежността на Риби. Земните знаци Козирог и Телец също могат да помогнат на водните Риби да почувстват стабилност.

Кои зодии са най-неподходящи за Риби?

Въздушните Близнаци и огненият Стрелец могат да бъдат донякъде проблематични: Тези находчиви знаци могат да бъдат твърде сурови за Рибите. Те лесно се засягат, а Близнаците и Стрелецът не винаги мислят, преди да говорят. По същия начин въздушният знак Везни може да бъде малко нестабилен за страстните Риби.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay