Съвети как да издържите цяла нощ да правите секс

Слагаме начало на маратоните

Съвети как да издържите цяла нощ да правите секс

Ясно е, че всички имаме задължения през деня и нощта е времето, през което да се отдадем на сън. Хубаво е, обаче, от време на време да обръщате повече време на партньора си. Какво ще кажете за цяла нощ див и страстен секс? Той също е полезен за здравето, и то много. А и ще Ви зареди по такъв начин, че ще бъдете много активни. Разбира се, не е възможно да се практикува всяка нощ, но поне веднъж на месец, или на няколко месеца, би Ви подействало страхотно. Как обаче да издържим и да не изчезне страстта в един момент. Ето как.

Не позволявайте мъжът до Вас да свърши прекалено бързо. Шепнете му красиви думи, дразнете го, закачайте го, но не му позволявайте да изживее наведнъж удоволствието, за да продължи то възможно по-дълго. Забавете и Вашия оргазъм.

Прегръщайте се и се целувайте постоянно, галете се, нажежавайте телата си, хапете се, забивайте нокти в него, гледайте го мръсно.. възбуждайте го, но удържайте фронта, докато страстта и емоциите не експлодират.

Също така сменяйте позите, за да не Ви омръзне една и съща. Не се водете от Кама Сутра в случая, а от призива на тялото Ви. 

Добре е да сменяте и стаите. Спалнята далече не е единственото място, на което можете да правите секс. Ами подът в хола, кухнята в масата, канапето, на което гледате телевизия.. вариантите са много.

Можете също така да си правите палави душ или вана паузи заедно с любимия. Това ще го накара още повече да полудее и да не иска да Ви остави на мира цяла нощ.

Надяваме се,че сме били полезни. Пожелаваме Ви палава нощ, момичета!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

11 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay