Какво означават сънищата, свързани със сватба?

Разберете!

Какво означават сънищата, свързани със сватба?

Не е нужно да сте обсебени от собствената си сватба, за да я сънувате. Жените сънуват сватби постоянно! Независимо дали се омъжвате, присъствате на сватба или планирате сватба, когато заспите, зад всичко това се крие дълбок смисъл.

Ако сънувате, че се омъжвате или че присъствате на сватба, това би могло да означава, че умът ви е ангажиран с тези неща. Това може и да означава, че дълбоко в себе си искате да се омъжите, но не е задължително. Тези сънища може да са породени от друго важно събитие, като нова работа или голяма покупка. Ако пък имате сериозна връзка и напоследък сте мислили за следваща голяма стъпка, сънят може да означава, че този човек е правилния.

Сънищата, свързани със сватба, може да означават и ново начало. Ако сменяте жилището си, започвате нова работа, започвате нова връзка и т.н., сънуването на Големия ден може да пресъздава това ново начало.

Това, че отивате към олтара в съня си не означава задължително, че мислите за това събитие в реалния живот. Просто се изправяте пред нови предизвикателства. Тези сънища се появяват доста често.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay