Какво означават сънищата, свързани с бременност?

Тези сънища са толкова реални, че никога не можем да сме сигурни, че сънуваме

Какво означават сънищата, свързани с бременност?

Не винаги помним какво сме сънували, но сънищата свързани с бременност няма как да бъдат забравени. Вероятно всяка от вас е сънувала, че е бременна и е пипала корема си, когато се събуди, за да се увери, че е било само сън. Тези сънища са толкова реални, че никога не можем да сме сигурни, че сънуваме.

Винаги съм се чудела какво означават тези сънища. Дали тялото ми се опитва да ми каже нещо? Дали наистина съм бременна? Дали тайно искам да съм бременна? Дали някоя моя близка е бременна? Изобщо тези сънища имат ли нещо общо с истинска бременност?

Всъщност, тези сънища обикновено означават ново начало, промени в живота или нещо в бъдещето, което очакваме с нетърпение. Да бъдете бременна в съня си е нещо положително. Може да означава, че по някакъв начин се издигате или пораствате. Тези сънища също могат да означават, че ви предстои творческо израстване или духовно процъфтяване. Ако в съня си усещате щастие и тръпнете в очакване, в реалния живот ви се случват вълнуващи и хубави неща, или предстои да се случат. Ако искате да имате бебе или правите опити за зачеване, със сигурност сънят ви има много общо с това. Но ако мисълта за бебе е далече от ума ви, бебето в съня ви е просто метафора за ново начало, положителна промяна и само хубави неща.

А на вас случвало ли ви се е да сънувате, че сте бременна?  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay