Какво разкрива дължината на пръстите за вашата личност?

Разберете повече за себе си!

Какво разкрива дължината на пръстите за вашата личност?

Оказва се, че на света съществуват три типа хора, в зависимост от дължината на пръстите. Разковничето се крие в размера на безименния пръст и показалеца.

Погледнете картинката по-горе и вижте какъв човек сте вие според дължината на пръстите си:

Вариант А
Хората, при които безименният пръст е по-дълъг от показалеца, са особено магнетични. Те умеят, без особени усилия, да привличат интереса на околните върху себе си. Умели комуникатори са и способността им да водят разговор печели симпатиите на хората.

Освен това те са прагматици. Могат да се справят с всякакви делови проблеми чрез своето практично поведение. В работата си са сериозни и изпълнителни и се ползват с уважението на колегите.

Единственият им недостатък е, че са перфекционисти. Ако нещо не се получи така, както искат, са готови да работят дни и нощи, за да го постигнат. А това често коства нервите и здравия сън.

Какво разкрива дължината на пръстите за вашата личност?Thinkstock/Guliver

Вариант В
Ако показалецът ви е по-дълъг от безименния пръст, то вие сте забавна и уравновесена личност. Трудно нещо може да ви изкара извън релси, но случи ли се това - ставате особено арогантни и заядливи.

Знаете какво искате и как да го постигнете, като не се страхувате и отстранявате всяка пречка, която се изпречи на пътя към заветната цел. Стъпили сте здраво на земята и не сте от хората, които "летят в облаците” и фантазират, че и невъзможните неща могат да станат реалност само със силата на мисълта.

В отношенията си с околните сте мили и отзивчиви, затова те често ви приемат като техен ангел пазител.

Какво разкрива дължината на пръстите за вашата личност?Thinkstock/Guliver

Вариант С
Ако показалецът и безименният ви пръст са равни на дължина, то вие сте човек, който обича домашния уют и спокойствието. Предпочитате уединението пред шумните компании на хора, които едва познавате. За вас важи характеристиката, че на нощното ви шкафче задължително има интересно четиво.

Вероятно е да притежавате талант, с който не могат да се похвалят много хора. В такъв случай трябва да го развивате, а не да бягате от него.

Имате по-ниско мнение за себе си, отколкото би трябвало. Не ви липсва самочувствие, но себеуважението ви трябва да бъде една идея по-голямо. Наистина има защо!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

21 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти