Какво означава, ако сънувате работното си място

Какво означава, ако сънувате работното си място

Ако сънувате, че работното ви място гори, не сте единственият, който има този кошмар. Оказва се, че подобни сънища, в които офисното пространство избухва в пламъци, са често срещани по време на пандемията. Огънят се разпалва и се разпространява, подобно на вируса.

Въпреки че тълкуването на сънищата не е точна наука, има психологически причини, поради които хората съобщават, че напоследък сънуват повече. Кризите са склонни да разнообразяват нашите сънища генерално, но особено очевидно е при кошмарите.

За някои промените в работата им дават повече възможности за почивка или дори дрямка, а това също може да увеличи промяната на сънищата. Изследвания показват, че повечето сънища, свързани с работата са отрицателни – например сън за загубване на работа или работа при опасни условия на труд.

Но само защото тези сценарии могат да се случат в сънищата, не означава непременно, че всъщност искате те да се случат. Вземете пример да съня за интимна връзка с шефа. Това може да означава, че намирате някои черти на шефа си за привлекателни.

Ако искате да намерите смисъл в сънищата си, експерти препоръчват да си водите дневни, за да проследявате по-лесно как се чувствате, с какъв проблем сте се справяли през деня и за какво сте сънували. Това трябва да ви помогне да намерите допирните точки между двете. Ако имате сън, който се повтаря, обърнете внимание на емоцията в съня. Стресирани ли се чувствахте, гневни или пък тъжни? Какво в работата и в личния ви живот ви причинява същата емоция?

Понякога сънищата могат да ви помогнат да решите проблема. Поставете това, което виждате в сънищата си, в перспектива. Ако все пак сънувате най-страшните сценарии, не гледайте на сънищата като пророчество. Първо се запитайте дали това, за което сте мечтали, е реалистична възможност. Тези неприятни сънища могат да ви помогнат да се подготвите за това, което предстои през деня. Някои експерти смятат, че кошмарите могат да бъдат биологичният защитен механизъм на нашето тяло.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay