Знаци, които да ви покажат, че той вече не си пада по вас

Интернет се оказа същинска благодат в тези напрегнати времена. Без технологиите и социалните медии, любовният ни живот би бил толкова скучен и мрачен.

Знаци, които да ви покажат, че той вече не си пада по вас

Това обаче не означава, че интернет не може да разваля отношения. Колкото и да не ви се вярва, мрежата може да създаде разрив между двойки, които са дълго време заедно, независимо колко силна е връзката им.

Имайки предвид това, не е толкова трудно да прочетете дейностите на приятеля си в социалните мрежи. Можете да разберете много неща за връзката ви от последната му публикация или коментар.

Ако той прекарва твърде много време в мрежата. Бидейки част от дигитално общество, е напълно нормално да прекарваш време в социалните мрежи. Всеки иска последователите и онлайн приятелите му да бъдат информирани какво се случва с него. Ако усетите обаче, че приятелят ви прекарва доста повече време от обикновено във Фейсбук или Инстаграм, може би е време да поговорите с него.

Ако споделя твърде много постове за връзката ви. Споделянето е в реда на нещата. Но когато излезе извън рамките, може да се сметне за нарушаване на личното пространство вместо като символ на любов. Ако приятелят ви наистина го е грижа за вас, ще бъде по-лаконичен за интимния ви живот.

Търсачката му е пълна с имена на други хора. Някои бутони и функции в социалните мрежи биха ви били от полза, ако искате да провокирате половинката си с факти за неговата нелоялност към вас и вашата връзка. Ако приятелят ви вече не си пада по вас, търсачката му ще е пълна с имена на други момичета, някои от които биха били в полезрението му като възможна нова тръпка в живота му.

Ако преследва онлайн бивша своя приятелка. Ако приятелят ви има лошия навик да наблюдава онлайн какво се случва с бившите му, то тогава най-вероятно той не ги е забравил или пък е забравил вас. Във всеки случай ви предстоят важни избори.

Ако публикува снимки, само за да накара бившите си да ревнуват. Ако в даден момент от връзката си, почувствате, че половинката ви споделя ваши общи снимка с едничката цел да накара бившите да ревнуват, може би е време да си поговорите сериозно очи в очи. Не пренебрегвайте този знак и изчистете проблемите между вас преди да са се задълбочили.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay