Какво може да разкрие името на вашия домашен любимец за вас

Какво може да разкрие името на вашия домашен любимец за вас
Pexels

Бела, Синди, Снежинка, Джордж, Арчи - има толкова много имена, от които да избирате. Избирането на име за вашето малко създание е предизвикателна задача, но след като името е избрано, вие гордо викате домашния си любимец по име и се наслаждавате на произнасянето на всяка буква от него. И вярвайте или не, името на вашия домашен любимец може да разкрие много за вас.

Име, вдъхновено от храна 

Какво може да разкрие името на вашия домашен любимец за васPexels

Джинджър, Чери, Кенди и т.н. 

Какво означава: Ако дадете на вашия домашен любимец име на храна, определено обичате да ядете. Обичате домашния си любимец точно толкова, колкото любимите си ястия. Храната предизвиква положителни емоции и като казвате на домашния си любимец по този начин, вие проектирате този позитивизъм върху него. Бързането не е вашето нещо и вие предпочитате да се наслаждавате на нещата и да се наслаждавате на всеки малък момент от живота си.

Вие сте и общително същество - социалните връзки са от голямо значение за вас. Освен това имате страхотно чувство за хумор и обичате сладки неща.

Човешко име

Какво може да разкрие името на вашия домашен любимец за васPexels

Макс, Луси, Дейзи, Боби

Какво означава: Ако сте дали на вашия домашен любимец човешко име, вие високо го почитате и се отнасяте към него като към човек. Вие мислите за вашия домашен любимец като дете или брат или сестра. Говорите с домашния си любимец и споделяте чувствата си с него.

Вие сте любящ и грижовен човек, който се отнася с уважение към всяко живо същество. Вие сте чувствителни и наблюдателни. Хората ви ценят, заради вашата честност и позитивност.

Историческо или митологично име

Какво може да разкрие името на вашия домашен любимец за васPexels

Тор, Наполеон, Фрида, Арес

Какво означава: Ако вашият домашен любимец има историческо или митологично име, вие сте или любител на книги и историята. Вие сте внимателни и проницателни, планирате предварително.

В същото време сте креативни и имате силно чувство за индивидуалност. Без съмнение това е така, защото вероятно сте се чудили доста време, докато изберете най-подходящото име за вашия домашен любимец. Имате нужда от смисъл в живота, така че дори името на вашия домашен любимец трябва да има история, която да разказвате.

Животинско име

Какво може да разкрие името на вашия домашен любимец за васPexels

Мечка, Тигър или дори Панда

Какво означава: Ако вашият домашен любимец има животинско име, това означава, че сте реалист, който винаги се държи хладнокръвно. Опитвате се да не се побърквате в трудни ситуации и разумът винаги идва преди емоцията за вас. Цените природата, обичате да прекарвате време на открито и обичате да спортувате.

Име- титла

Какво може да разкрие името на вашия домашен любимец за васPexels

Куин, принцеса, принц и т.н. 

Какво означава: Обожавате домашния си любимец и правите всичко възможно, за да се чувства максимално комфортно. Ако името на вашия домашен любимец е титла, тогава вероятно сте мек характер. Вие сте доста чувствителни и рядко криете чувствата си. Освен това се гордеете с всичко, което имате, като вашия домашен любимец например. Искате да покажете колко е мощен и здрав, като му дадете име- титла.

Литературно или измислено име

Какво може да разкрие името на вашия домашен любимец за васPexels

Хърмаяни, Луна, Ромео

Какво означава: Ако сте дали на вашия домашен любимец име на измислен герой, значи сте или "книжен плъх", или заклет фен на определен филм или книга. Не е лесно човек да ви впечатли, но щом някой успее да го направи, оставяте невероятно дълготрайно впечатление. Харесвате интелигентни хора, така че вашият домашен любимец също трябва да има интелектуално име.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Любовта не е в другия, тя е в нас самите - ние я събуждаме. Но за да я събудим, се нуждаем от...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти