Закон на привличането: Любов и как можете да я проявите

Закон на привличането: Любов и как можете да я проявите

Чудили ли сте се някога за закона на привличането, любовта и как можете да ги използвате, за да подобрите живота си? Е, попаднахте на правилното място.

В наши дни проявлението и позитивното мислене са доста горещи теми, особено що се отнася до взаимоотношенията.

Но работи ли позитивното мислене? И как точно можете да използвате тези принципи, за да привлечете своя мечтан партньор?

Ето всичко, което трябва да знаете за тази популярна тенденция.

Законът за привличането е универсален принцип, който може да се приложи във всички области на живота, от преместване в кариерата до взаимоотношения. Неговият принцип просто гласи, че вие ​​привличате това, което сте. Освен това предполага, че можете да създавате и проявявате резултати с вашите мисли, фокус и енергия.

Много хора са постигнали успех чрез прилагане на закона на привличането в живота си.

Не е необходимо да сте  дълбоко духовен човек,  за да се включите в тези принципи, те са отворени за всеки. Те насърчават здрава психическа нагласа, по-тясна връзка с мечтите ви и увереността да ги следвате. Всеки може да се поучи от закона за привличането!

Как да започнете да използвате закона за привличането

Ако сте блокирани и искате да използвате закона за привличането, за да проявите любовта в живота си, тогава давайте! Настоящият момент винаги е най-доброто време за започване на нова глава от живота си.

Като започнете, трябва да промените своята реалност и възприятие, за да преживеете промяна в живота си. Както е казал Айнщайн, лудост е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различни резултати.

Общият принцип предполага, че когато освободите блокадите, които причиняват съпротива в живота ви, можете да продължите напред, за да създадете реалността, която желаете.

Ако се фокусирате върху това, което нямате, вие създавате енергия на негативност. Обратно, ако се съсредоточите върху това, което имате, ще привлечете положителна енергия в живота си.

Първата стъпка е да преместите фокуса си от това, което нямате, към това, което желаете да стане реалност. Част от овладяването на силата на закона за привличането е осъзнаването, че вие ​​контролирате собствения си живот и проактивното предприемане на стъпки за проявяване на любовта и връзката  , които желаете.

Знаменитости, които използват закона на привличането

Много знаменитости  са приели предимствата  на използването на този начин на мислене. Уил Смит, Джим Кери и дори Джей Зи са го използвали, за да постигнат своя успех.

Опра Уинфри, твърдо вярваща в закона за привличането, каза, че "начинът, по който мислите, създава реалност за вас".

Използване на закона за привличането: любов и проявяващи се взаимоотношения

Използването на закона за привличането означава, че ще бъдете подготвени за великолепна и трайна връзка . Това ще ви насърчи да станете емоционално отворени и да се освободите от всеки емоционален багаж от предишни връзки, който може да ви пречи.

Може да има няколко причини, поради които все още нямате любовта и връзката, които искате в живота си.

Отрицателните подсъзнателни убеждения често са основен блокер за щастието. Бъдете честни със себе си и помислете дали сте готови да се доверите на някого със сърцето си. Вярвате ли, че заслужавате страхотна връзка или се опитвате да се предпазите от повторно нараняване?

Голяма стъпка в създаването на нова връзка е да бъдете честни относно собствените си убеждения. Защо не започнете да водите дневник или да медитирате, за да разберете по-добре вярванията си?

Като начална точка, признайте къде се намирате в момента, какво искате в момента и какво правите, за да го постигнете.

5 закона на привличането

Продължавайки напред, можете да приложите тези 5 закона на привличането, за да  започнете да проявявате любов в живота си. Те не само са в съответствие със закона за привличането, но също така са полезни психологически техники, за да бъдете най-добрата версия на себе си.

1. Определете намеренията си

2. Визуализирайте своя идеален партньор

3. Бъдете човека, когото искате в живота си

4. Признайте и предизвикайте своите препъни камъни

5. Бъдете сами източник на любов

***

Привлечете любовта в живота си, като сами станете неин източник!

Ако искате да проявите любов, поканете повече любов в собствения си живот. Фокусирането върху любовта към себе си означава, че ставате най-добрата версия на себе си и това ви поставя в страхотна позиция да  започнете връзка .

Споделете любовта, която имате в сърцето си, и я гледайте как се връща при вас.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay