Сезон на зодия Везни: Какво да очаква всяка зодия (Част 3)

Сезон на зодия Везни: Какво да очаква всяка зодия (Част 3)

В сезонa на Везните, най-облагодетелствани ще бъдат трите въздушни знака Близнаци, Везни и Водолей. Както вече ви споменахме, този период ще бъде изпълнен с много любов и възможности за преоткриване на вашите взаимоотношения. През този сезон не трябва дa бъдете сами. Обградете се с близки хора и се насладете на всичко, което можете да правите заедно.

А какво може да очаква всеки знак през периода? Нека разберем:

Стрелец

В момента вие сте социална пеперуда! Това е най-доброто време от годината, което да прекарате с вашия екипаж. Създавате нови връзки и се отдалечаваш от токсичните приятели. До края на сезона на Везни ще намерите или създадете отбор, в който се вписвате перфектно.

Козирог

Всички очи са вперени във вас! Това е критичен момент, особено що се отнася до кариерата ви. Завършвате големи проекти и работата ви е призната и възнаградена. Като се има предвид това, вашите недостатъци също ще бъдат забелязани. Дайте най-доброто от себе си, работете здраво и може да завършите месеца с повишение!

Водолей

Този месец е свързан с разширяване на хоризонтите и перспективите ви. Срещате хора, които са напълно различни от вас и в този процес научавате нови неща за света около вас. Тези взаимоотношения ще ви направят по-осъзнат и интелигентен човек, така че ги подхранвайте.

Риби

Вашият любовен живот е много по-интимен и еротичен в момента, Риби. Сезонът на Везните ви подтиква да се отдадете изцяло на партньора си и да го оставите да направи същото за вас. До края на месеца ще изпитате чувство на обвързаност с любовта си. Но ако сте необвързани, внимавайте с кого се захващате – улавянето на силни чувства е почти гарантирано.

Вижте Част 1 и Част 2!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay