Какво е приготвила 2018 година за Рибите?

Какво е приготвила 2018 година за Рибите?

Изминалата година беше прекалено интензивна за нежните Риби. Не се тревожете, предстоят ви велики неща през 2018! От всички зодиакални знаци единствено Рибите обхващат мъдрост, интуиция, творчество и състрадание. Тъй като управляващата планета на Рибите е Нептун, тяхната интуитивна природа обикновено е извън графиките. Това означава, че те често са творчески личности. 

Рибите също са много романтични, лоялни, щедри и добродушни, което означава, че често са в компанията на разнообразна група хора. Да бъдеш безкористен е в зодиакалната ДНК на Рибите. 

Очаквания за 2018

Луната, Нептун, Юпитер и Марс ще се движат във водните знаци. Това е добра новина за Рибите. Техните сетива ще бъдат много изострени през следващата година. Рибите са склонни да имат интензивно духовна страна, а през 2018 г. това ще бъде още по-изразено. 

Ще забележите, че сте доста по-практични през тази година, но през юни месец ще има обрат. Въпреки че опитвате да бъдете практични, опитвайте да обръщате внимание както на големите, така и на малките неща. Това време от годината ще бъде скучно, но все пак опитвайте да се забавлявате. 

Макар че имат очи за материалните неща, Рибите непрекъснато следват мечтите си. Краят на годината ще бъде динамичен за Рибите. Предстоят много важни събития, възможности и като цяло много неща ще изпълват социалният им календар. 

Кариера и финанси

Тази година е най-подходящото време да опитате нови неща. Работата в обществения сектор може да бъде място, където вашите таланти могат да блеснат в нов капацитет. Въпреки това, когато Сатурн идва в Козирог, внимавайте с хората около вас и бъдете малко по-предпазливи.

По-късно, с Плутон в Козирог, на пътят ви в кариерата ще има по-големи промени. Не се притеснявайте; Просто се опитайте да бъдете готови и отворени за промяната. От март до юли опитайте да спестите някой лев. 

От юни до края на август трябва да контролирате финансите си много внимателно. След това период, вашата креативност отново ще блесне и това ще доведе до успехи в кариерата.

Бъдете готови да работите упорито и в крайна сметка да извлечете всички ползи.

Приятели и любов

Има много любов на хоризонта във вашата 2018 г. През февруари и март ще има интересно раздвижване в любовния ви живот. 

Може да забележите, че има промяна в нещата, които ви привличат в хората през тази година. Ако вече имате връзка, през тази година ще имате малко време да се отдръпнете и да обмислите нещата. 

Връзката ви ще ви осигури откъсване от стреса, проблемите и натоварващите неща. Към края на годината, може да възникнат някои проблеми във връзката, но всичко ще бъде лесно разрешено. 

Ако сте сами, през март месец трябва да направите стъпка към човека, към когото имате интерес и ще имате голям шанс да получите това, което искате. През лятото е възможно да срещнете истинската любов. 

Здраве

Миналата година беше добра за вас от страна на здраве. През 2018 г. не забравяйте да продължавате да се грижите за себе си, като се храните здравословно и спортувате. Помислете за вземането на превантивни мерки и посещение при лекар за профилактични прегледи. Обръщайте повече внимание на сърцето, гръбнака, коленете, зъбите. Посещавайте подходящите специалисти редовно. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay