Бърз тест: Изберете око и вижте какво казва то за вашата личност

Научете повече за себе си

Бърз тест: Изберете око и вижте какво казва то за вашата личност

Очите са прозорецът към душата на човек. Стига да се вгледаме внимателно, ще успеем да прочетем много истини и емоции в очите на хората около нас. Днешният тест ще ви помогне да разберете малко повече за себе си на базата на вашето предпочитание.

Погледнете картинката и изберете окото, към което сте привлечени най-силно. Прочетете в текста отдолу какво казва за вас вашият избор.

Око №1
Вие сте екстроверт, отворен човек с благ характер. Всеки е добре дошъл във вашия живот, без значение какъв е и с какво се занимава. Предпочитате да рискувате и да бъдете наранени, отколкото да стоите и да не правите нищо. Обичате да помагате на другите и често поставяте чуждите нужди пред своите.

Око №2
Вие сте изключително съвестен човек. Винаги се стараете да направите правилното нещо, както за хората около себе си, така и за целия свят. Осъзнавате, че действията ви ще получат отзвук и нещата ще се подобрят, макар и в малък аспект. Вярвате, че чрез активна дейност и доброволчество ще постигнете много.

Око №3
Вие се тревожите постоянно и за най-малкото нещо. В миналото си сте били наранявани или сте имали неприятни преживявания, които все още ви въздействат. Животът понякога ви се струва непоносимо труден. Хубавото при вас е, че винаги намирате сили да се изправите и да продължите да се борите.

Око №4
Вие сте истински философ. Търсите дълбокия смисъл на живота и на всичко, което ви заобикаля. Умеете да разрешавате проблеми и мислите доста аналитично. Отлични сте в даването на съвети и в изчистването на спорове. Понякога имате склоност да премисляте твърде много.

Око №5
Вие сте доста мистериозни. Все още търсите себе си, което пък ви прави доста енигматични за хората около вас. Не уважавате празните приказки, а предпочитате да действате. Не изказвате мнението си, освен ако не сте аболютно сигурни в думите си. Понякога оставате неразбрани от околните.

Око №6
Вие сте чувствителен и много внимателен човек. Забелязвате малките неща и рядко забравяте дори и най-простите детайли от дадена ситуация. Раними сте, но никога не го показвате. Интуицията ви е много силна и много често се оказвате първите, които надушват проблемите отдалеч.

Око №7
Вие сте страстна натура. Енергични сте и сте идеални за лидерска позиция. Открит човек сте и обичате да изразявате мнението си гласно. Падате си по високите залози и не се страхувате от риска. Винаги се стремите към победата и сте готови да заплатите нейната цена.

Око №8
Вие сте луда глава. Имате малко необичайни интереси, схващания, а понякога и действия. Тези, които не ви познават, ви смятам за малко странни, но приятелите ви знаят, че сте уникален човек. Не си падате по традиционните неща, любител сте на всички видове изкуство.

Око №9
Вие сте много интуитивен човек. Разбирате много добре останалите хора и култури. Умеете да преценявате кога някой ви лъже и кога казва истината. Мислите на другите са като прочетена книга за вас. По тази причина не могат да ви манипулират лесно. Хората се вслушват в това, което казвате, и ви имат доверие.

За още интересни тестове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

19 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay