ТЕСТ: За какво свидетелстват пръстовите ви отпечатъци?

Разберете към кой от трите типа спадате вие

Както всички знаем, всеки човек има различен характер и всъщност това му е хубавото на света. Разнообразието от личности ни осигурява широк спектър от възможни запознанства и приятелства, които могат да се окажат както дружби за цял живот, така и мимолетни взаимоотношения.

Как обаче да разпознаете какъв е човекът, който стои срещу вас? За да го опознаете напълно, са необходими месеци, дори години. Какво по-добро доказателство за наличието или липсата на дадени характеристики у човека от неговите пръстови отпечатъци? Линиите по дланите на един човек разкриват много за неговата натура.

Става въпрос за науката дерматоглифика, която разкрива трите вида кожни рисунъци по човешката ръка. Според това към кой тип спада очертанието на вашите пръсти, можете да разберете какъв човек сте.

Тип "примка”

ТЕСТ: За какво свидетелстват пръстовите ви отпечатъци?Kristii Olberding/Distractify

Ако линиите по пръстите ви са с формата на извити дъги, то, според Ноел Джакуин - един от пионерите на хиромантията (гледане по линиите на ръката, големината на пръстите и дланите), вие притежавате умствена и емоционална еластичност, придружена от липса на концентрация.

Хората с подобни пръстови отпечатъци са сърдечни, сприятеляват се бързо и са готови винаги да помогнат на ближния. Спокойствието и развинтеното въображение също са присъщи черти за тези личности. Те се приспособяват бързо към новите неща в живота, затова е почти невъзможно да бъдат съборени от житейските препятствия.

Тип "кръг”

ТЕСТ: За какво свидетелстват пръстовите ви отпечатъци?Kristii Olberding/Distractify

Почти съвършените кръгове по пръстите нашепват за силна и доминантна личност. Останалите може да гледат на тези хора като на егоисти и надменни личности, но те просто са абсолютно независими. Те са непоколебими във вярванията си и е възможно да бъдат възприемани от обществото като "вълци единаци”.

Те са талантливи, остроумни и водени от желанието за успех, но също така могат да бъдат скептични към другите хора. Способни са да полагат неимоверни усилия в работата си, но само ако тя им носи удоволствие - при първия сигнал за скука, те са готови да изоставят всичко. Често са недоволни от своите или от постиженията на околните, а това е признак за несигурност, която дори самите те може би не осъзнават.

Тип "арка”

ТЕСТ: За какво свидетелстват пръстовите ви отпечатъци?Kristii Olberding/Distractify

Тези хора са прагматични, смели и на тях може да се разчита. Въпреки че техният практицизъм може да граничи с инат, непоколебимата им вяра в собствените им убеждения, както и в изградените отношения с околните, не бива да бъде подценявана.

Най-общо казано, хората с леко извити линии по ръцете могат да бъдат или крайно артистични, или напълно утилитарни. Те са уверени и енергични, но е възможно да срещат големи трудности при приспособяване към нови ситуации.

За още интересни личностни тестове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Катаджия спира блондинка: -Госпожо в нарушение сте. Знака не го ли видяхте? Тук движението е само еднопосочно. -Е и к’во - сепнала се блондинката. – Аз да не би да карам в две посоки?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти